NIEUWE PEUGEOT 508 BERLINE

i

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 38.590 Rijklaar*

101g i

3.8l i

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogwaardige technologieën voor een sublieme rijervaring.

DE RADICALE BERLINE.

De nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline van Peugeot

De nieuwe PEUGEOT 508 is een chique berline die zich kenmerkt door een laag en dynamisch silhouet, een krachtige voorzijde en gespierd en messcherp design. Een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie is begonnen. De gewelfde lijnen, geraffineerde grille en nieuwe lichtsignatuur versterken zijn pure, gedurfde en innovatieve karakter.

ULTIEME PERFECTIE

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, portieren zonder raamstijlen.

STIL UW HONGER NAAR PERFECTIE.
De expertise van de ontwerpers blijkt uit een design en een kwaliteit zonder compromissen: evenwichtige verhoudingen, portieren zonder raamstijlen, een perfecte afwerking en fraai op elkaar aansluitende carrosseriedelen... Aan de kleinste details is aandacht besteed in het streven naar ultieme stijl en perfectie.

HEERS OVER DE WEG VANUIT DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, PEUGEOT i-Cockpit® met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel

NEEM PLAATS IN DE PEUGEOT i-Cockpit®.
De bestuurdersplaats vormt een dynamische en tot de verbeelding sprekende omgeving met zijn compacte stuurwiel, te configureren head-up instrumentenpaneel met digitaal scherm en 10 inch capacitief HD-touchscreen*. Ervaar het comfort van de stoelen met multipoint-massagefunctie* en het pure en natuurgetrouwe geluid van het Focal®-hifisysteem* en beleef ongekende rijsensaties.
* Optioneel of standaard. Afhankelijk van de uitvoering.

PURE EFFICIENCY

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, achttraps automatische transmissie EAT8

De PEUGEOT 508 beschikt over zuinige PureTech et BlueHDi motoren van de nieuwste generatie die reeds voldoen aan de strengste Euro 6 norm. Er zijn twee 1.6 PureTech benzinemotoren beschikbaar met vermogens van 180 of 225 pk. Daarnaast is er een 1.5 BlueHDi 130 pk, of een 2.0 BlueHDi 160 of 180 pk dieselmotor beschikbaar.

MAAK HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, Night Vision-technologie, voor een optimaal zicht in het donker

ERVAAR DE VOORDELEN VAN AUGMENTED REALITY.
Dankzij een infraroodcamera aan de voorzijde van de auto in combinatie met Night Vision* kunt u in het donker beter voetgangers of dieren op de weg waarnemen. De nieuwe PEUGEOT 508 is voorzien van de modernste veiligheids- en rijhulpsystemen* en biedt daarmee een nieuwe hightech dimensie.
* De rijhulpsystemen zijn optioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.

INTENS RIJPLEZIER

De nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline van Peugeot

LAAT U INSPIREREN.
De PEUGEOT 508 maakt gebruik van de nieuwste technologieën van het merk. Met zijn verfijnde onderstel, zijn strakke besturing, en uitgebalanceerde veercomfort dankzij de Active Suspension Control*, vormt hij een verlengstuk van de vrijheid van de bestuurder en maakt hij rijden tot een beleving.

*Afhankelijk van de motorisatie, standaard of optioneel

NIEUWE PEUGEOT 508: DRIVER VAN SUCCES

fd GAZELLEN 2018

De winnaars van de FD Gazellen 2018 hebben overduidelijk ‘iets’ goed gedaan. Ze zagen een behoefte in de markt en hebben de juiste snaar geraakt bij hun klanten. En dat is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van ondernemen. De juiste snaar raken. Daarnaast moet je natuurlijk een duidelijk doel voor ogen hebben, je doelgroep kennen en heel zorgvuldig je plan uitwerken.

Vooral dat laatste is een van dé ingrediënten voor succesvolle groei en succesvol ondernemen. Iets dat we gedaan hebben bij het ontwikkelen van de nieuwe Peugeot 508. Vanaf de eerste ontwerpen voor de nieuwe 508 hadden we een duidelijk doel voor ogen: het bieden van de ultieme rijervaring.

En om dat te realiseren stond het hele ontwerp van de nieuwe Peugeot 508 in het teken van precisie. Dat herkent u in de kleinste details, in het stiksel van de stoelen, de achterlichten, de versnellingspook, het dashboard of het gevoel bij het indrukken van de startknop.

Die toewijding aan details zie je ook in het grotere geheel: in het gespierde design, het elegante silhouet, en zelfs in de wegligging draait alles om precisie. Alle techniek, alle materialen, in het teken van precisie. En dat is nodig: uiteindelijk gaat alles om gevoel. Want als je de ultieme rijervaring wilt bieden moet je de juiste snaar raken, en dan is precisie hét instrument. Ontdek hier de nieuwe Peugeot 508.

UITVOERINGEN ALLURE, GT LINE EN GT

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Aanbod Peugeot Professional

VOOR ZAKELIJKE KLANTEN
Bent u zelfstandig ondernemer, heeft u een vrij beroep of bent u directeur van een bedrijf? Rijdt u een leaseauto of bent u fleetmanager? Maak dan kennis met de nieuwe PEUGEOT 508, de bijbehorende services en de speciale aanbiedingen voor onze zakelijke klanten.

 

GEMIDDELD BRANDSTOFVERBRUIK ONDER PRAKTIJKOMSTANDIGHEDEN

Om klanten beter te informeren maakt de PSA Groupe de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik onder praktijkomstandigheden openbaar.
Ontdek het gemiddelde brandstofverbruik onder praktijkomstandigheden* van de nieuwe PEUGEOT 508.
Meer informatie >

* Geschat gemiddeld praktijkverbruik van de auto op basis van gegevens afkomstig uit het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze geschatte waarde dient slechts ter informatie en kan, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, afwijken van het door u geconstateerde verbruik. Deze waarden mogen niet verward worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden) en zijn afhankelijk van de veronderstellingen en voorwaarden waarop het protocol is gebaseerd. Ze zijn dus niet algemeen geldig. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe, www.groupe-psa.com.

Nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline - lifestyle

IN EEN OOGOPSLAG

ADVERTISING: BEYOND THE SCENE

i

NEEM CONTACT OP