Nieuwe Peugeot 508 - Grande Berline

Nieuwe Peugeot 508 - It's time to drive

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 37.690 Rijklaar*

101g i

3.8l iDe nieuwe PEUGEOT 508 weet meteen te verrassen door zijn energieke en dynamische voorkomen. De voorkant is imposant, haast agressief te noemen. Met de leeuw in het midden van de grille en het 508-logo op de neus van de motorkap, is de nieuwe PEUGEOT 508 een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de PEUGEOT 504 en zijn sportieve en elegante afgeleide: de 504 coupé.

ONTDEK DE NIEUWE PEUGEOT 508 FIRST EDITION.

DE RADICALE BERLINE

Nieuwe Peugeot 508 - Exterieur zijaanzicht

De verticale visuele signatuur van de opaalachtige LED-dagrijverlichting verleent de auto een sterke en exclusieve identiteit. Deze slanke, scherpe getekende verlichting flankeren letterlijk het front, vanaf de koplampen tot aan de luchtinlaten in de bumper. Het zijaanzicht van de nieuwe PEUGEOT 508 laat perfect uitgebalanceerde verhoudingen zien waar duidelijke keuzes voor zijn gemaakt. De auto lijkt compact en inderdaad de lengte is beperkt tot 4,75 m. Het ingetogen glasoppervlak verfijnt het silhouet extra en onthult portieren zonder raamstijlen. Het dynamische profiel wordt nergens onderbroken: niet door de klassieke naad van de motorkap, de overgang naar de A-stijl of de raamstijlen van de zijruiten.

DE NIEUWE MAATSTAF

Nieuwe Peugeot 508 - Interieurdesign

Instappen in de nieuwe PEUGEOT 508 is een nieuwe ervaring waarin de nadruk ligt op originaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Het eerste dat opvalt is het spectaculaire en zeer luxueus uitgevoerde dashboard. De nieuwe PEUGEOT 508 is namelijk uitgerust met de allernieuwste uitvoering van de PEUGEOT i-Cockpit®. Het head-up instrumentenpaneel is volledig instelbaar en customizable (zes verschillende weergaven) en bevindt zich boven het stuurwiel. Hiermee heeft de bestuurder alle nuttige rij-informatie binnen zijn gezichtsveld.

ERVAAR DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe Peugeot 508 - PEUGEOT i-Cockpit®

Het centrale touchscreen is naadloos verwerkt in het dashboard op vrijwel dezelfde hoogte als het head-up instrumentenpaneel. Hierbij horen zeven op pianotoetsen lijkende toggle switches die opvallend goed zijn geïntegreerd in het dashboard en rechtstreekse en permanente toegang bieden tot de belangrijkste comfortfuncties. De automatische en sequentiële bediening van de 8-traps automaat zit duidelijk zichtbaar in de middenconsole. Het ontwerp daarvan versterkt het moderne karakter van de bestuurdersplaats en verhoogt samen met de schakelflippers op het stuurwiel het rijplezier van de bestuurder.

EFFICIËNTIE OVERTROFFEN

Nieuwe Peugeot 508 - automatische transmissie EAT8

De nieuwe PEUGEOT 508 is uitgerust met de nieuwe generatie Euro 6.d-TEMP-motoren PureTech en BlueHDi (met standaard SCR-technologie) met Best in Class CO2-emissiewaarden. Bij de benzinemotoren zien we twee nieuwkomers, de PureTech 180 S&S EAT8 en de PureTech 225 S&S EAT8. Er zijn vier dieselmotorisaties leverbaar. Een BlueHDi 130 S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of EAT8; een BlueHDi 160 S&S EAT8 en een BlueHDi 180 S&S EAT8.

U ZIET HET ONZICHTBARE

Nieuwe Peugeot 508 - Night Vision-systeem

Het nieuwe Night Vision-systeem werkt met een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het bereik van het systeem garandeert detectie tot 200-250 m, verder dan het bereik van de koplampen, met weergave van het infraroodbeeld op het digitale display, dus direct binnen het gezichtsveld van de bestuurder.

GA RIJDEN, VOOR EEN INTENSE ERVARING

Nieuwe Peugeot 508 - Exterieur zijaanzicht

Voor wat betreft rijplezier kan de nieuwe PEUGEOT 508 zijn DNA niet verloochenen. Zo profiteert hij van de nieuwste technologieën en knowhow van PEUGEOT. De multilink achterwielophanging, op de hogere uitvoeringen gekoppeld aan variabele en elektronische geregelde demping ‘Active Suspension Control’, zorgt voor een uitgebalanceerd rijgedrag. In combinatie met de PEUGEOT i-Cockpit® en het compacte stuurwiel zorgt dit allemaal voor onwaarschijnlijk rijplezier en adembenemende prestaties!

ONTDEK DE NIEUWE PEUGEOT 508 FIRST EDITION.

Ontdek de in beperkte oplage beschikbare PEUGEOT 508 First Edition, een technologisch uiterst hoogwaardige Berline op basis van de GT-uitvoering.

Nieuwe Peugeot 508

DE PEUGEOT 508 BERLINE: BEKROOND MET 2 AWARDS

Land Datum Prijs Uitgereikt door:
Duitsland 4-5-2018 Kwaliteit, design en gebruiksgemak Plus X Award
Frankrijk 16-3-2018 Grand Prix van RTL/Auto Plus voor de mooiste auto's van de Salon van Genève De luisteraars van RTL en de lezers van Autoplus, in de categorie productieauto's

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP