COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV - DESIGN

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV
Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV

Vanaf 35.030 Rijklaar*

Klanten kochten dit model

Bekijk 4 reviews

DESIGN

EXTERIEURDESIGN

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Rijplezier

INTERIEURDESIGN

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Toggle switches

FLEXIBILITEIT

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Grote bagageruimte

ACCESSOIRES

Peugeot - e-Bike eF01

EXTERIEURDESIGN

EEN GEDURFD DESIGN

Het moderne silhouet van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. De sportieve uitstraling van de carrosserie, de fraaie velgen met brede banden, de chroomaccenten, de aluminium dakrailsi en het in Black Diamondi uitgevoerde dak maken van de PEUGEOT 5008 SUV een even geraffineerde als imposante auto.

EEN STOER FRONT

De dagrijverlichting en de subtiel gewelfde vorm van de koplampen zorgen voor een indringende blik. De grille met verchroomde lamellen en de verticale neus met grote luchtinlaatopeningen aan de onderzijde versterken het katachtige karakter van de PEUGEOT 5008 SUV.

EEN PERFECTE ACHTERZIJDE

De aerodynamische lijn van de schuin geplaatste achterruit versterkt de sportieve uitstraling. De 3 klauwen van de led-achterlichten, opgenomen in een zwart paneel, branden zowel overdag als 's nachts en maken de PEUGEOT 5008 SUV direct herkenbaar.

INTERIEURDESIGN

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Chroomaccenten in het interieur
Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Hoogwaardige materialen in het interieur

OOG VOOR DETAIL

Moderne materialen, chroomaccenten, ledereni en stoffen bekleding... Het fraaie en moderne interieur van de PEUGEOT 5008 SUV staat garant voor een hoogwaardige beleving.

FLEXIBILITEIT

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 7 volwaardige zitplaatsen

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER

In de PEUGEOT 5008 SUV kunnen tot wel 7 inzittenden genieten van een onvergetelijke reis. Achterin zijn drie even grote, individuele en volledig verstelbare stoelen geplaatst. En dankzij twee wegklapbare en uitneembare stoelen kunt u ook een derde zitrij creëren.

Bagageruimte

EEN RIANTE BAGAGERUIMTE

Deel het interieur van uw PEUGEOT 5008 SUV in zoals u wilt en profiteer van de enorme bagageruimte. Met een voetbeweging onder de achterbumper kunt u de handsfree te bedienen achterklepi openen. Dankzij de bijzonder lage tildrempel, de bagageruimte met een inhoud van wel 780 dm3i en de neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoeli waardoor voorwerpen tot 3,20 m lang kunnen worden vervoerd, biedt de PEUGEOT 5008 SUV vele gebruiksmogelijkheden.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Uitgekiende flexibiliteit

ALLE VRIJHEID DIE U ZICH MAAR KUNT WENSEN

Het functionele en flexibele interieur van de PEUGEOT 5008 SUV beschikt over tal van voorzieningen die dagelijks van pas komen: aansluitingen, zonneschermen, tafeltjes, haken, bekerhouders en vele opbergmogelijkheden.

ACCESSOIRES

EEN NIEUWE VORM VAN MOBILITEIT

Maak kennis met een nieuwe vorm van mobiliteit: leg de laatste kilometers naar uw bestemming af met de e-Bike eF01i, de handige, door PEUGEOT ontwikkelde mobiliteitsoplossing. Deze elektrische vouwfiets kan worden vastgezet op en opgeladen via het DockStationi in de bagageruimte. Met de MyPEUGEOT APPi kunt u het laadniveau van de accu van de fiets bekijken. Bovendien kan deze app u naar uw eindbestemming leiden.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

Om aan al de wensen die u aan een auto stelt te kunnen voldoen is de PEUGEOT 5008 SUV leverbaar met een groot aantal accessoires: dakkoffer, fietsendrager, verchroomde buitenspiegelkappen. Om aan al de wensen die u aan een auto stelt te kunnen voldoen is de PEUGEOT 5008 SUV leverbaar met een groot aantal accessoires zoals bijvoorbeeld: een dakkoffer, fietsendrager of verchroomde buitenspiegelkappen.

HET DESIGN IN HET KORT