Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot 3008 SUV

U hebt gekozen voor de Peugeot 3008 SUV: Met zijn pure design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan boord van de 3008 SUV bent u in een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 3008 Active, Peugeot 3008 Blue Lease, Peugeot 3008 Allure, Peugeot 3008 GT Line.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 130 S&S en de 1.5 BlueHDi 130 S&S, beide in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 3008 SUV hebt gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Blanc Nacré, Metallic Copper, Gris Amazonite of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.