SKIP TO CONTENT

Peugeot Service tijdens de pandemie

 

 

 

Onze beschikbare services tijdens de pandemie

Ook in deze moeilijke periode kan je rekenen op Peugeot Service. Wij staan voor je klaar om het onderhoud en herstel van jouw Peugeot vakkundig uit te voeren en je weer snel op weg te helpen bij pech onderweg of een ongeval. 

 

Wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en zo te voldoen aan de richtlijnen van de GGD en het RIVM.

 

Indien je symptomen hebt zoals hoesten of koorts, vragen wij je vriendelijk om je afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

 

Peugeot Service volgt de situatie op de voet en zal de openingstijden van werkplaatsen aanpassen indien de overheid hier regels voor opstelt.

 

Zorg voor jezelf en je naasten.

Het Peugeot Serviceteam.

 

 

 
 
 

Neem contact op met de klantenservice via het contactformulier.

 

Vind de contactgegevens van de Peugeot-werkplaats die het dichtst bij jouw huis ligt.

Peugeot Assistance Pechhulp is beschikbaar, bel: 

08 00 0233 17 33.

Vervangend vervoer tijdens onderhoudsbeurt

Als jouw auto even voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot je graag mobiel. Elke Peugeot dealer in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op jouw wensen.

Om zeker te weten dat de door je gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden wij je aan jouw keuze al door te geven op het moment dat je met de receptionist een afspraak voor jouw auto maakt. Daarbij kun je kiezen uit vier vervoersmogelijkheden.

Pendel & Fiets Service

Peugeot Pendel Service

De Peugeot Pendel Service brengt je ‘s ochtends, op een vooraf afgesproken tijdstip, gratis naar jouw bestemming (max. 15 minuten, enkele reis. Informeer naar de vertrektijden).

Peugeot Fiets Service

De Peugeot Fiets Service biedt je een moderne fiets voorzien van verlichting, bagagedrager en deugdelijk slot. Deze service wordt gratis ter beschikking gesteld. Handige service wanneer jouw Peugeot dealer bij jou in de buurt zit.

Rent & Locatie Service

Peugeot Rent
Peugeot Rent biedt je vervangend vervoer op maat. Informeer bij jouw Peugeot dealer naar de mogelijkheden.

Peugeot Locatie Service
De Peugeot Locatie Service werkt als volgt: jouw auto wordt op een vooraf afgesproken tijdstip en locatie (max. 15 minuten verwijderd van uw Peugeot dealer, enkele reis) opgehaald door een medewerker van jouw Peugeot dealer. Na afloop van het onderhoud wordt de auto daar ook weer afgeleverd.

Om zeker te weten dat de door jou gevraagde Mobiliteit Service ook beschikbaar is, raden we je aan jouw keuze al door te geven op het moment dat je met de service adviseur een afspraak voor jouw auto maakt.
 
 
 
Wij beantwoorden al je vragen

1 Ik heb niet-dringende werkzaamheden om uit te laten uitvoeren aan mijn auto. Ondanks alle getroffen maatregelen bij de erkend reparateur wil ik mijn afspraak wijzigen. Hoe kan ik dit doen?

  • Neem rechtstreeks contact op met jouw Peugeot Erkend Reparateur.
  • Wijzig jouw afspraak direct online vanuit de bevestigingsmail die je hebt ontvangen.

 

2   Welke soorten werkzaamheden kunnen in de werkplaats worden uitgevoerd tijdens de komende periode?

Ons netwerk heeft alle maatregelen getroffen om je op een veilige manier te ontvangen. Dat betekent dat alle gebruikelijke werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd; onderhoud, reparatie en APK. Hoewel het op dit moment niet het geval is, zou het zo kunnen zijn dat een Erkend Reparateur door uitval van medewerkers prioriteit moet geven aan urgente reparaties.

 

3   Zijn de werkplaatsen open voor alle klanten?

Ja. Of je nu een zakelijke klant of een particulier bent, wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier jouw auto aan ons kunt toevertrouwen.

 

4   Mijn auto maakt deel uit van een terugroepcampagne. Moet ik een afspraak maken?

Ja. Dit raden wij je ten zeerste aan, zeker in het geval dit een veiligheidsactie betreft. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

 

5   Is Pechhulp nog actief?

Ja, we houden deze service actief. Heb je pech en wil je contact met ons opnemen, bel ons dan via het nummer 0800 023 17 33. Let op, de voorwaarden voor Peugeot Assistance blijven ongewijzigd. Zo blijft Peugeot Assistance geldig tot maximaal 12 maanden na het vorige onderhoud.

 

6  Wanneer ik te laat ben voor het fabrieksvoorgeschreven onderhoud, zal ik dan ook mijn fabrieksgarantie verliezen?

Nee, indien je door de coronacrisis niet in de gelegenheid bent om de Erkend Reparateur te bezoeken, zal er een tolerantie voorzien worden van 3 maanden OF 3000 kilometer (wat als eerste voorkomt). Let op, dit geldt niet voor APK. Hiervoor blijven de voorschriften vanuit het RDW leidend. Ook voor Pechhulp blijven de voorwaarden ongewijzigd. Zo blijft Peugeot Assistance geldig tot maximaal 12 maanden na het vorige onderhoud.