SKIP TO CONTENT
Peugeot Connected Services
PEUGEOT CONNECTED SERVICES

MAAK JOUW DAGELIJKSE RIT NOG COMFORTABELER

MET PEUGEOT CONNECTED SERVICES

Peugeot biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, onder andere van TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat jouw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

Je kan in de MyPeugeot app of online Peugeot Services Store achterhalen of jouw Peugeot geschikt is voor Connected Services. Na het inloggen (of registreren) en het invoeren van het chassisnummer van jouw Peugeot, zie je welke services beschikbaar zijn. Je kunt ze hier ook direct activeren. Voor vragen of hulp bij het activeren, kan je ook contact opnemen met jouw Peugeot dealer.

Wat kan ik van Peugeot Connected Services verwachten?

  • TELEMAINTENANCE : met deze gratis service geeft jouw Peugeot automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn. Deze melding wordt opgevolgd door de Peugeot klantenservice en zij nemen contact met je op en kunnen, indien gewenst, direct een afspraak bij de Peugeot Erkend Reparateur van jouw voorkeur plannen.
  • SPEEDCAM /GEVARENZONES : deze service zorgt dat je onderweg, conform de geldende regels van het land, wordt gewaarschuwd voor radarcontroles, flitspalen en voor zones waar veel ongevallen plaatsvinden.
  • REAL TIME TRAFFIC* : met deze service blijf je op de hoogte van real-time verkeersupdates, weersverwachting, beschikbare parkeerplaatsen en tarieven, tankstations incl. brandstofprijzen, beschikbare laadpalen en POI’s.
  • E-REMOTE CONTROL : biedt veel gemak aan eigenaren van een elektrische Peugeot. Met deze gratis service kun je via jouw smartphone de actieradius en laadstatus checken, op afstand het laden programmeren en het interieur van jouw auto voorverwarmen of koelen.
 
*Deze service is voor de duur van 3 jaar ingrepen bij aanschaf van een nieuwe Peugeot. Afhankelijk van de auto ook beschikbaar als CONNECTED NAVIGATION PACK waarmee de services REAL TIME TRAFFIC en SPEEDCAM al zijn gecombineerd.
 
 
 
 

ALTIJD VERBONDEN

Met de MyPeugeot app ben je altijd verbonden met jouw auto. De app biedt veel gemak en je hebt altijd en overal direct inzicht in belangrijke voertuiginformatie.
Je vindt de gratis MyPeugeot app in de App Store of Google Play Store.
 

WIST JE DAT…

  • Peugeot Service het belangrijk vindt dat je een keuze hebt als het om vervangingsonderdelen gaat?
  • We een breed assortiment onderdelen aanbieden, passend bij ieders budget en wensen?
  • Je met originele Peugeot onderdelen profiteert van authenticiteit, gemoedsrust en originele kwaliteit? Ontdek meer
  • Eurorepar multi-merk onderdelen een aantrekkelijk alternatief zijn voor de iets oudere auto en 2 jaar garantie bieden op zowel het onderdeel als de arbeid? Ontdek meer
  • We ook duurzame, gerecyclede Circulaire Economy onderdelen aanbieden die tot wel 50% goedkoper zijn en de impact op het milieu beperken? Ontdek meer.

 

MOEILIJK KIEZEN?

Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Zo weet je zeker dat je onderdelen kiest die het beste aansluiten bij jouw wensen, budget en rijgedrag.

 

PEUGEOT SERVICE HOUDT JE MOBIEL

Wanneer de accu aan vervanging toe is, is van meerdere factoren afhankelijk. Dat je accu een keer aan vervanging toe is, is zeker. De accu kan geleidelijk aan slechter worden maar er ook van de een op de andere dag mee stoppen. Voorkom problemen en laat de accu tussentijds vrijblijvend doormeten bij jouw Peugeot Erkend Reparateur.

Mocht je accu toe zijn aan vervanging, dan kan deze worden vervangen door een krachtige, nieuwe accu tegen een scherp all-in tarief.

Disclaimer
*Deze aanbieding loopt t/m 31 oktober 2021.