Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Remote Control: beheer oplading op afstand

MyPeugeot-applicatie - Beheers de lading en de voorconditionering met de service Remote Control

Dankzij de MyPeugeot-applicatie heeft u controle over het opladen en het voorconditioneren van uw auto.

BESCHIKBAAR IN JANUARI 2020 

MyPeugeot-app - Blijf op de hoogte van de laadstatus van uw auto

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAADSTATUS VAN UW AUTO

Ontdek het resterende bereik van uw elektrische auto in realtime op de startpagina van de MyPeugeot-app. U kunt ook controleren of uw auto correct is aangesloten en of de auto snel of standaard oplaadt. Dit wordt aangegeven in het pictogram in de linkerbovenhoek.

BEHEER HET OPLADEN OP AFSTAND

Zodra uw elektrische Peugeot is aangesloten op het laadstation, kunt u het oplaadproces vanaf uw smartphone regelen. U kunt het opladen van uw auto starten of plannen wanneer u hem wilt opladen, zodat het moment u het beste uitkomt. U kunt ook de snelheid volgen waarmee uw Peugeot wordt opgeladen en zien wat de resterende laadtijd is. Als uw auto onverwacht stopt met opladen, laat de MyPeugeot-applicatie u dat weten. U krijgt ook een notificatie wanneer uw auto volledig is opgeladen.

MyPeugeot-app - Beheer uw oplading op afstand

MyPeugeot-app - Stel uw temperatuur in de auto van tevoren in

STEL UW TEMPERATUUR IN DE AUTO VAN TEVOREN IN

Geniet van optimaal comfort en een perfecte temperatuur zodra u binnenkomt. Met uw MyPeugeot-app kunt u het interieur van uw Peugeot voorverwarmen of koelen, of deze nu is aangesloten of niet. Als uw elektrische voertuig is aangesloten, heeft dit geen invloed op het laadniveau van uw batterij. Met de service ‘Remote Control’ kunt u uw temperatuur in de auto van tevoren plannen en uw voertuig tijdig opwarmen of afkoelen, wanneer u maar wilt, voor ultiem genot van uw Peugeot.

 

De Remote Controls-service is alleen beschikbaar via de MyPeugeot-app

MyPeugeot-app