Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot Telemaintenance in detail

Peugeot Teleservices

Peugeot Telemaintenance

U hoeft zich alleen maar te concentreren op het rijden

Met Telemaintenance geeft uw Peugeot automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn. De benodigde informatie wordt automatisch doorgegeven aan Peugeot. Hiermee wordt bepaald welke actie moet worden ondernomen. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de werkzaamheden.

Deze service is gratis en inbegrepen voor alle particuliere klanten van wie de auto beschikt over de optie Peugeot Connect Box .

Hoe werkt Telemaintenance?

Peugeot Teleservices

Communicatietechnologie aan boord van uw Peugeot

Na een (dashboard)melding benadert de Peugeot centrale u telefonisch, via e-mail of via sms om u te helpen met het juist interpreteren van alerts en het opvolgen hiervan. Indien nodig helpen wij u graag met het vinden van de dichtstbijzijnde dealer of het inschakelen van Peugeot Assistance. Zo kijken we samen met u waarom u bijvoorbeeld een melding over uw bandenspanning heeft gekregen. Het kan zijn dat u zelf gemakkelijk de banden kunt bijvullen. Maar het is ook mogelijk dat de adviseur u aanraadt langs de dealer te gaan om uit te zoeken wat er gaande is. Met Peugeot Telemaintenance profiteert u ook van maatwerk met het plannen voor het juiste moment van de onderhoud van auto.

Peugeot Telemaintenance

Transparantie

Peugeot hecht waarde aan uw privacy. Wij zullen uw informatie nooit verkopen aan derden. Uw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan Peugeot Telemaintenance en de daaraan verbonden of geassocieerde ondernemingen, retailers en bedrijven die namens Peugeot werken (geselecteerde derde partijen). Zodra u zich voor Peugeot Telemaintenance heeft geregistreerd en de dienst heeft geactiveerd, heeft u toegang tot alle services van de dienst. U kunt zich te allen tijde afmelden.

Telemaintenance in detail

Peugeot Telemaintenance

Peugeot TeleservicesVoor vragen en/of opmerkingen kunt u elke werkdag tussen 09.00 tot 17.00 terecht bij één van onze medewerkers via 0800 – 7384368.