Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Bereken financiëring - Peugeot Betaalplan

Peugeot Betaalplan - Zekerheid en overzichtelijkheid

Zekerheid en overzichtelijkheid

Met het Peugeot Betaalplan leent u het bedrag om de aankoop van uw Peugeot mogelijk te maken en koopt u de auto onder eigendomsvoorbehoud van de dealer. Onder eigendomsvoorbehoud wil zeggen dat u na betaling van de laatste termijn formeel eigenaar van de auto wordt. De auto die u financiert dient zelf als onderpand.

De eventuele aanbetaling verrekent u zelf met uw dealer. De rest van de aanschafwaarde wordt door Peugeot Betaalplan rechtstreeks aan hen betaald. Dit bedrag betaalt u vervolgens in gelijke maadtermijnen terug. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing. U kunt het precontractueel informatie formulier bij ons op vragen.

Peugeot Betaalplan

Peugeot Betaalplan biedt u duidelijkheid en gemak, een gedegen advies en een snelle afwikkeling van uw aanvraag. Alles onder één dak, bij uw Peugeotdealer.

Bereken uw financiering

Met onze budgetcalculator krijgt u makkelijk en snel inzicht in de financieringsmogelijkheden voor uw situatie. Klik hieronder en volg de stappen.

ZOEK UW PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.