Update COVID-19 | Wij staan voor u klaar, op afstand. Onze werkplaatsen blijven open. MEER INFORMATIE

Peugeot Connected Services: ontspannen rijden

Connected Services

Peugeot Connected Services

Ontspannen rijden

De Peugeot Connected Services voegen in realtime nuttige informatie over uw reis toe aan de navigatie, zodat u nog meer van de reis kunt genieten. Dit bespaart u tijd en zorgen. De vijf hieronder vermelde Connected Services zijn de eerste drie jaar kosteloos.

Peugeot Teleservices

Realtime verkeersinformatie
Uw gps is permanent verbonden met de TomTom Verkeersinformatieservice en ontvangt elke twee minuten de meest recente informatie over de verkeerssituatie. Het systeem berekent zo de beste route naar uw bestemming, afhankelijk van de plaatselijke verkeerssituatie.

Tankstations
Plan waar u onderweg of in de buurt van uw bestemming wilt tanken. Doordat de prijzen van alle tankstations worden weergegeven, weet u altijd het station met de laagste brandstofprijs te vinden.

Parkeren
Laat uw Peugeot naar een parkeerplek zoeken! Selecteer de door u gewenste parkeergelegenheid op uw route, bij uw bestemming of op elke willekeurige plaats op de kaart om het adres en de geldende prijzen te bekijken. Sommige locaties geven zelfs informatie over het aantal vrije parkeerplekken.

Lokaal zoeken
Zoekt u een restaurant, een hotel, een toeristische attractie of iets anders? Er worden miljoenen POI’s (Points of Interest) op de kaart weergegeven. Zo vindt u alles wat u zoekt op uw route of bestemming. Wilt u meer informatie? Het systeem geeft u rechtstreeks toegang tot alle gegevens (volledig adres, telefoonnummer, website, enz.).

Weer
Schijnt de zon nog als u bij het strand aankomt? Moet de regenjas mee op de zondagse wandeling? Op al deze vragen kan de weersverwachtingsfunctie van uw Peugeot Connect Nav-systeem antwoord geven.

Gevarenzones
De Connected Service Gevarenzones is tegen betaling beschikbaar op alle auto’s voorzien van het Peugeot Connect Nav-systeem en geeft informatie over de locatie van vaste of mobiele radarcontroles, trajectcontroles, roodlichtcamera’s en ongevalgevoelige weggedeelten. Deze service is beschikbaar in alle Europese landen waar dat is toegestaan (uitgezonderd Zwitserland & Duitsland: werking verschilt afhankelijk van de gevarenzones). Bovendien kunt u hiermee radarcontroles doorgeven die u onderweg tegenkomt.

Updaten van de kaartgegevens

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Als u regelmatig update, dan profiteert u van:

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route