Peugeot 3008 SUV

PEUGEOT Nieuwe 3008 SUV

Vanaf 30.360

115g i

5l i

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV toont zijn kracht en karakter. Met zijn pure design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan boord van de nieuwe 3008 SUV bent u in een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties.

De Nieuwe Peugeot 3008 SUV verkozen tot Car of the Year 2017

Peugeot 3008 SUV - Car of the Year 2017

Op maandag 6 maart is de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2017 door een jury bestaande uit 58 Europese journalisten. Deze viel massaal voor de stijl, het design van het interieur en de prestaties van de 3008 SUV. Deze prestigieuze trofee kan in de kast bij de twintigtal prijzen die de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV inmiddels won. Het is de eerste SUV die werd onderscheiden met de COTY prijs en de vijfde auto van PEUGEOT die tot Auto van het Jaar wordt verkozen.

3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DE NIEUWE PEUGEOT 3008 SUV

EEN KRACHTIGE STIJL

Peugeot 3008 SUV - Voorzijde

EEN STERKE BELEVING

Chauffeur en bijrijdersstoel - Peugeot 3008 SUV

SLIMME TECHNOLOGIE

Peugeot 3008 SUV - On road photo

EEN KRACHTIGE STIJL

Peugeot 3008 SUV - Voorzijde
Peugeot 3008 SUV - Achterzijde
Peugeot 3008 SUV

Laat u verleiden door de krachtige voorzijde van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, met zijn stoere verticale grille met verchroomd dambordpatrooni en scherp gelijnde katachtige Full LED-koplampen. Ontdek de vloeiende en dynamische lijn en de kenmerkende verchroomde sierstrip op de voorschermen.
De unieke en krachtige persoonlijkheid van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV wordt geaccentueerd door het zwarte dak van de carrosserieafwerking Black Diamondi en de glanzend zwarte lijst tussen de LED-achterlichten die zowel overdag als 's nachts branden. Alsof een leeuw de afdruk van zijn klauwen heeft achtergelaten.

EEN STERKE BELEVING

Nooit eerder was het zo verleidelijk om op avontuur te gaan.
De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV nodigt u met zijn spectaculaire nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® uit om kennis te maken met een 100% digitale wereld. Het capacitieve 8 inch touchscreeni, het te configureren en personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de elektronische bediening van de automatische transmissiei vergroten uw rijbeleving.

SLIMME TECHNOLOGIE

Peugeot 3008 SUV - On road photo
Detail foto Peugeot 3008 SUV

Een auto waarmee u de wereld kunt verkennen, moet natuurlijk beschikken over technologie die het milieu respecteert. Daarom is de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV voorzien van een lichter onderstel en is hij leverbaar met schone PureTech- en BlueHDi-motoren (eventueel in combinatie met de automatische transmissie EAT6) waarmee hij tot de zuinigste SUV's in zijn segment behoort.

* Volgens EU-homologatie
Brandstofverbruik in de bebouwde kom (l/100 km): 4,2 - 7,3 - CO2-uitstoot (g/km): 110 - 166
Brandstofverbruik buiten de bebouwde kom (l/100 km): 3,5 – 4,9 - CO2-uitstoot (g/km): 93 - 113
Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 3,8 – 5,8 - CO2-uitstoot (g/km): 100 - 129

IN HET KORT

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 3008 SUV?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com

ANDERE VERSIES

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.