Connected Phone

Connected Phone

Koppel uw smartphone gemakkelijk aan uw auto, zodat u over Peugeot’s innovatieve technologieën beschikt. In uw auto en op uw smartphone biedt Peugeot elke dag weer een extra dimensie aan uw rijervaring.

MyPeugeot app

MyPeugeot app: gemak staat voorop

Besparen op elke tankbeurt? Dat kan met de MyPeugeot app. U vind namelijk eenvoudig het goedkoopste tankstation in de buurt , waar u vervolgens via het geïntegreerde navigatiesysteem zo naar toe rijdt. Ook kunt u zien op welk traject uw auto het zuinigst rijdt, want de app slaat uw brandstofverbruik op. Daarnaast is er de mogelijkheid de functie EcoDriving te gebruiken, hiermee ontvang u persoonlijk advies over het verlagen van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van uw auto. De app helpt u ook met het vermijden van files en bijvoorbeeld het lokaliseren van uw auto als u niet meer weet waar u geparkeerd heeft. Met de MyPeugeot app staat uw gemak voorop!

Mirror Screen

Mirror Screen

Met Mirror Screen kunt u de compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto. Deze technologie is beschikbaar op auto’s met touchscreen en de functie Mirror Screen, afhankelijk van de uitvoering is dit optioneel of standaard. Mirror Screen is compatibel met de besturingssystemen Android (dankzij MirrorLink) en iOS (dankzij Apple CarPlay). Voor Mirror Screen heeft u geen abonnement nodig.

MirrorLink voor Android toestellen

Mirror Link

Met MirrorLink® kunt u bepaalde functies en compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto. U hoeft slechts uw smartphone met een USB-kabel aan te sluiten. U kunt alleen MirrorLink® gecertificeerde apps gebruiken, afhankelijk van de app alleen bij stilstand of ook tijdens het rijden. Bij sommige apps moet voor de MirrorLink®-certificering betaald worden (eenmalig bedrag of abonnement).

Bekijk de onderstaande apps: klik op de iconen voor meer informatie.

App

Omschrijving

Link

Sygic Car navigation

Sygic Car Navigation leidt u naar uw bestemming met behulp van op uw smartphone geïnstalleerde kaartgegevens. Hiervoor is geen internetverbinding nodig. Meerdere keren per jaar gratis updates. (Betaalde app)

Logo SygicCarNavigation80
iCoyote

iCoyote is een professionele app die u in real time informeert over snelheidscontroles en ongevallen op uw traject. Sluit u aan bij de Coyote-community van meer dan 3,6 miljoen gebruikers. (Betaalde app)

coyote series

Start MyPeugeot De app Start MyPeugeot is een interactief instructieboekje dat alle informatie bevat over de bediening van uw nieuwe auto. (Gratis app) Logo Start MyPeugeot
Brandstof Met de app Brandstof vindt u het goedkoopste tankstation in de buurt of op uw route. Profiteer van betrouwbare gegevens dankzij de dagelijkse updates en tank tegen de laagste prijs. (Gratis app) Essence
Parkopedia

Vind een parkeerplaats in de buurt van uw huidige locatie of in de buurt van een adres dat u hebt ingevoerd. (Gratis app)

Parkopedia
Weer

Een volledig nieuwe ervaring op het gebied van weerberichten: de weersvoorspelling voor uw favoriete plaatsen op één scherm, overzicht van het weer voor de komende vier periodes (ochtend, middag, avond en nacht) en waarschuwingen voor slecht weer. (Gratis app)

Météo
MiRoamer
Met MiRoamer kunt alle webradio's wereldwijd beluisteren. Selecteer de webradio van uw keuze op genre, land of taal. (Gratis app)
Miroamer8080Logo
Audioteka
Met Audioteka kunt u audioboeken kopen. (Gratis app, voor de boeken/tijdschriften moet betaald worden)
AudiotekaLOGO
RockScout
Met RockScout kun u muziek van Spotify en Vanilla Music streamen via het scherm van uw auto. ( Gratis app)
RockScout

Apple CarPlay voor iOS toestellen

Apple CarPlay

Met Apple CarPlay™ kunnen iPhone-gebruikers op intuïtieve wijze bellen, navigeren, naar muziek luisteren en berichten bekijken met slechts één gesproken commando of vingerbeweging. Terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt, kunt u via het touchscreen van de auto of de spraakcommandotoets op het stuurwiel het spraakbedieningssysteem Siri inschakelen. Met Siri heeft u toegang tot al uw contacten, kunt u bellen en kunt u berichten afluisteren en dicteren zonder afgeleid te worden.

Apple CarPlay™ levert u, dankzij de gebruiksvriendelijkheid van kaarten, intuïtievere route-aanwijzingen doordat rekening wordt gehouden met de actuele verkeerssituatie. Er wordt geanticipeerd op uw bestemming op basis van recent afgelegde trajecten en recente contacten.

Via Apple CarPlay™ kunt u tijdens het rijden ook luisteren naar muziek via muziek-aps zoals Spoitify.

Peugeot Connect Bluetooth compatibiliteit

Bekijk het overzicht van mobiele telefoons die compatibel zijn met de verschillende Bluetooth systemen van uw Peugeot.

Hoe werkt het?
1. Kies uw auto + het aanwezige infotainment-systeem
2. Kies uw mobiele telefoon. De lijst met ondersteunende functies zullen verschijnen met daarbij de instructies over het maken van een Bluetooth-verbinding.

Selecteer uw voertuig