Connected Services

Connected Services

De connected services van Peugeot zijn ontwikkeld om uw veiligheid onderweg te verbeteren. Peugeot verbetert uw veiligheid vanuit de auto en via uw smartphone, tablet of pc. Zo bieden we 3 services aan: Peugeot Connect SOS, Peugeot Connect Assistance en Peugeot Teleservices.

Wanneer elke seconde telt..

Peugeot Connect SOS

Vertrouw als elke seconde telt op Peugeot Connect SOS! Bij een ongeval wordt er automatisch een noodoproep met geolokalisatie naar een alarmcentrale gestuurd. Zo wordt u snel en doeltreffend geholpen. Met één druk op de knop alarmeert u de hulpdiensten of maakt u een melding van een ongeval. De alarmcentrale is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Er zijn 2 soorten oproepen:

Peugeot Connect SOS: de automatische oproep
Bij een aanrijding verstuurt uw auto een noodoproep zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Peugeot Connect SOS bepaalt onmiddellijk waar u zich bevindt. De auto zoekt verbinding met u in uw eigen taal. Indien nodig worden de benodigde hulpdiensten naar u toe gestuurd.

Peugeot Connect Assistance: de handmatige oproep
Getuige of slachtoffer van een noodsituatie? Druk 2 seconden de SOS-toets op het dashboard in. Dit is voldoende om onmiddellijk verbinding te maken met het callcenter van Peugeot Connect SOS.

Erkende Knowhow

Erkende Knowhow

Sinds 2003 zijn meer dan 1 miljoen auto's voorzien van de service Peugeot Connect SOS. Dankzij deze service kon in zeker 7190 gevallen hulp worden geleverd. Er werden meer dan 8700 automatische noodoproepen met geolokalisatie behandeld. Peugeot is de eerste autofabrikant die dit gps-hulpsysteem aanbiedt. Voor het ontwikkelen van Peugeot Connect SOS heeft Peugeot de onderscheiding 'EURO NCAP Advanced' voor de tertiaire veiligheid van auto's in Europa gekregen.

Peugeot Teleservices

Peugeot Teleservices

Peugeot Teleservices helpt u bij het opvolgen van de meldingen in uw dashboard. De meldingen worden namelijk doorgestuurd naar onze klantencentrale. Hierdoor kunnen wij direct contact met u opnemen om u te ondersteunen met de melding. Zo voorzien onze medewerkers u van instructies en advies over de te ondernemen acties.