Connected Services

Peugeot Connected Services

Ontspannen rijden

De connected services van Peugeot zijn ontwikkeld om uw veiligheid onderweg te verbeteren. Peugeot verbetert uw veiligheid vanuit de auto en via uw smartphone, tablet of pc. Zo bieden we 3 services aan: Peugeot Connect SOS, Peugeot Connect Assistance en Peugeot Teleservices.

Peugeot Teleservices

Realtime verkeersinformatie

Uw gps is permanent verbonden met de verkeersinformatieservice TOMTOM GPS en ontvangt elke twee minuten de meest recente informatie over de verkeerssituatie. Het systeem berekent zo de beste route naar uw bestemming, afhankelijk van de plaatselijke verkeerssituatie.

Gevarenzones

De Connected Service Gevarenzones is tegen betaling beschikbaar op alle auto’s voorzien van het Peugeot Connect Nav-systeem en geeft informatie over de locatie van vaste of mobiele radarcontroles, trajectcontroles, roodlichtcamera’s en ongevalgevoelige weggedeelten. Deze service is beschikbaar in alle Europese landen waar dat is toegestaan (uitgezonderd Zwitserland & Duitsland: werking verschilt afhankelijk van de gevarenzones). Bovendien kunt u hiermee radarcontroles doorgeven die u onderweg tegenkomt.

Lokaal zoeken

Zoekt u een restaurant, een hotel, een toeristische attractie of iets anders? Er worden miljoenen POI’s (Points of Interest) op de kaart weergegeven. Zo vindt u alles wat u zoekt op uw route of bestemming. Wilt u meer informatie? Het systeem geeft u rechtstreeks toegang tot alle gegevens (volledig adres, telefoonnummer, website, enz.).

Weer

Schijnt de zon nog als u bij het strand aankomt? Moet de regenjas mee op de zondagse wandeling? Op al deze vragen kan de weersverwachtingsfunctie van uw Peugeot Connect Nav-systeem antwoord geven.

Parkeren

Laat uw Peugeot naar een parkeerplek zoeken! Selecteer de door u gewenste parkeergelegenheid op uw route, bij uw bestemming of op elke willekeurige plaats op de kaart om het adres en de geldende prijzen te bekijken. Sommige locaties geven zelfs informatie over het aantal vrije parkeerplekken.

Tankstations

Plan waar u onderweg of in de buurt van uw bestemming wilt tanken. Doordat de prijzen van alle tankstations worden weergegeven, weet u altijd het station met de laagste brandstofprijs te vinden.

Peugeot Connect Bluetooth compatibiliteit

Bekijk het overzicht van mobiele telefoons die compatibel zijn met de verschillende Bluetooth systemen van uw Peugeot.

Hoe werkt het?
1. Kies uw auto + het aanwezige infotainment-systeem
2. Kies uw mobiele telefoon. De lijst met ondersteunende functies zullen verschijnen met daarbij de instructies over het maken van een Bluetooth-verbinding.