Airco-service

Aircoservice

AIRCONDITIONING

Of het nu zomer of winter is, met een airco-check voorkomt u en nare en ongezonde lucht in uw auto en voorkomt u onvoldoende koeling

Bij een Airco-check voert uw Peugeot Servicepunt een algehele controle van de airco-installatie uit en let daarbij op:

  • de temperatuur van de uitgeblazen lucht
  • de druk van het koudemiddel
  • werking van de koppeling van de aircocompressor
  • staat van de aandrijfriem van de aircocompressor
  • algemene staat van de leidingen
  • staat van de condensor en ventilator

€ 19,95*

Peugeot Aircoservice

Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende all-in adviesprijzen. Afhankelijk van de leeftijd en staat van uw Peugeot is er altijd een pakket geschikt om uw airco in optimale conditie te brengen en te houden.

REINIGEN VAN DE VERDAMPER
Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het inschakelen van de airco.
€ 39,50*

AIRCOCONTROLE & AIRCO VULLEN
Voordat de airco-installatie opnieuw gevuld wordt, dient de airco-installatie gecontroleerd te worden. Zo wordt voorkomen dat eventuele defecten zorgen voor lekkage van het koudemiddel. Na deze controle wordt de airco-installatie leeggehaald en bijgevuld.
€ 129,50 (R134a)*
€ 279,- Voor de nieuwe Peugeot 308 / 3008 SUV / 5008 SUV en Expert (R1234Y)*

VOLLEDIG ONDERHOUD
Bij volledig onderhoud wordt de airco-installatie gecontroleerd, gereinigd en opnieuw gevuld.
€ 169,- (R134a)*
€ 299,- Voor de nieuwe Peugeot 308 / 3008 SUV / 5008 SUV en Expert (R1234Y)*

VERVANGEN VAN HET INTERIEURFILTER
Het interieurfilter filtert de pollen, stof, vet en vuil uit de buitenlucht voordat deze het interieur van uw Peugeot binnenkomt. Voor een optimale luchtkwaliteit raadt Peugeot u daarom aan om regelmatig het interieurfilter te vervangen. Het tarief voor het vervangen van het interieurfilter is afhankelijk van het model en type Peugeot. Informeer bij uw Peugeot Servicepunt naar het voor u van toepassing zijnde tarief.

*De genoemde prijs is een adviesprijs, inclusief BTW.

Wat doet een airco-installatie

Wat doet een airco-installatie


Een airco-installatie is een gesloten systeem, gevuld met een ‘koudemiddel’. De lucht die het interieur binnenkomt wordt langs de airco-installatie gevoerd en zo gekoeld. Deze droge lucht zorgt ervoor dat u zich minder vermoeid en ‘plakkerig’ voelt tijdens of na een (lange) rit. Door de relatief drogere aircolucht worden de ruiten ook beter ontwasemd bij een hoge luchtvochtigheidsgraad, zoals bij regen of wanneer er meerdere personen in de auto zitten.

Bekijk de video

Goed om te weten

De airconditioning

Als de airconditioning niet goed werkt, kunnen ziektekiemen en vervelende geurtjes zich in het interieur van uw auto nestelen. Met het onderhoud tegen het all-in tarief van Peugeot blijft uw airconditioning altijd in goede staat. Vervang het interieurfilter elk jaar of elke 15.000 km en laat uw airconditioning jaarlijks controleren.

Originele Peugeot-onderdelen - Fabriekskwaliteit

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ONS COMMITMENT

Ons commitment

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.