Bereken uw inruilwaarde

Binnen 2 min. de inruilwaarde van uw auto

Bent u ook benieuwd naar de dagwaarde van uw huidige auto?

Met de online taxatie module van Peugeot ontdekt u in vier eenvoudige stappen de inruilwaarde van uw huidige auto én ontvangt u binnen enkele minuten een offerte op maat in uw mailbox. U krijgt dan meteen inzicht in de prijs van de nieuwe auto die u eventueel wil aanschaffen.

Heeft u geen auto in te ruilen? Geen probleem, kunt u in dat geval direct een offerte aanvragen voor het Peugeot model van uw keuze. Uw Peugeot-dealer staat klaar om de offerte persoonlijk toe te lichten en u te helpen met het uitkiezen van uw eigen, nieuwe Peugeot.

Taxeer uw huidige auto in minder dan 2 minuten!
Voor de taxatie van uw auto hebben we een aantal gegevens nodig. Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken zijn er 4 eenvoudige stappen om uw inruilwaarde te berekenen:
 

 1. Vul uw kenteken en kilometerstand in
  Het kenteken en de kilometerstand van uw auto worden gebruikt om de huidige inruilwaarde van uw auto te berekenen.
 2. Bevestig uw inruilauto
  Bij deze controlestap bevestigt u dat dit inderdaad de auto is waarvoor uw de waarde wilt berekenen.
 3. Vul uw persoonsgegevens in
  Uw persoonsgegevens zijn nodig om u de vrijblijvende gratis taxatie toe te kunnen sturen.
 4. Kies uw nieuwe Peugeot en dealer
  Hier krijgt u de gelegenheid om aan te geven in welke Peugeot u geïnteresseerd bent en kunt u uw voorkeur voor een specifieke Peugeot dealer aangeven.
   

Deze taxatie wordt u gratis aangeboden door Peugeot Nederland. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt.