Peugeot 3008 SUV

SUV’s voor het moderne gezin

Fraai design en praktische gebruiksmogelijkheden: de SUV’s van Peugeot bieden u het beste van 2 werelden. Compact maar ook ruim. Stoer maar ook luxueus. Plezierig maar ook efficiënt en zuinig. Waar u ook woont, in de stad of buitenaf, er is altijd een Peugeot-SUV voor u en uw gezin.

Bij de eerste aanblik ziet u het: deze robuuste en zuinige SUV’s zijn even elegant als elke andere Peugeot. Met hun grote bagageruimte en ruime, flexibel in te delen interieur met innovatieve opbergmogelijkheden bieden ze genoeg ruimte voor de kinderen en al uw vakantiebagage.

Zowel de Peugeot 2008 als de 3008 heeft een prettige, hoge zitpositie die u een volledig nieuw perspectief op de weg biedt.

De uitrusting van deze SUV’s is uiterst geavanceerd; zo is de 3008 leverbaar met een achteruitrijcamera en de 2008 met Actieve parkeerhulp. En vergis u niet: dankzij hun geraffineerde motortechnologie en Stop & Start-systeem zijn ook deze compacte crossovers bijzonder zuinig.
 
Maak direct een proefrit in een van de SUV-modellen van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over deze veelzijdige modellen.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot-SUV? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.

Bekijk hieronder ons SUV-gamma.