/image/79/8/308sw-1401pc031-72dpi.7798.jpg

Stationwagen voor het gezin én voor zakelijk gebruik

De stationwagens van Peugeot zijn bijzonder praktisch in het dagelijks leven. Ze zijn ideaal om uw kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen of naar een zakelijke afspraak te gaan. Veelzijdigheid is het kenmerk van al onze zuinige stationwagens. Hebt u meer ruimte nodig? Deze auto’s hebben een flexibel in te delen interieur met stoelen die u gemakkelijk neerklapt of uitneemt.

Wat uw bestemming ook is, u en uw passagiers profiteren de gehele reis van het comfort dat een kwalitatief hoogstaande stationwagen kan bieden. Het ruime interieur is fraai afgewerkt en uitgerust met innovatieve voorzieningen. Laat u verrassen door het glazen panoramadak van de 508 SW dat het daglicht op aangename wijze binnenlaat. De 508 RXH is bovendien voorzien van verwarmbare voorstoelen met massagefunctie.

Peugeot stationwagens zijn zuinig en bieden de efficiëntie die u, als zakelijk rijder met een gezin, nodig hebt. De 508 RXH ‒ met de HYbrid4-technologie van Peugeot ‒ is een van onze zuinigste stationwagens. Over zuinig gesproken: de 508 SW is leverbaar met het Stop & Start-systeem dat de motor afzet als u stopt. Ook dat zorgt voor een lager brandstofverbruik.
 
Maak direct een proefrit in een van de ruime stationwagens van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over de zuinige stationwagens van Peugeot, waaronder de 508 SW en de veelgeprezen 308 SW.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot-stationwagenuitvoering? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.