Peugeot Partner Tepee - TECHNIEK

PEUGEOT PARTNER TEPEE

PEUGEOT Partner Tepee MPV

Voor de PEUGEOT Partner Tepee kunt u kiezen uit een breed gamma van motoren die stuk voor stuk voldoen aan de Euro 6-norm: BlueHDi-dieselmotoren met een vermogen van 75 tot 120 pk en VTi-benzinemotoren met een vermogen van 98 en 120 pk.

AFMETINGEN

  • Peugeot Partner Tepee - afmetingen

  • Peugeot Partner Tepee - afmetingen

  • Peugeot Partner Tepee - afmetingen

  • Peugeot Partner Tepee - afmetingen

MOTORISATIES BlueHDi

Peugeot Partner Tepee - BlueHDi-motoren

De nieuwe BlueHDi-motoren zorgt voor nog meer rijplezier terwijl hij minder brandstof verbruikt en een lagere CO2-uitstoot heeft.
De nieuwe 1.6 liter BlueHDi 100 S&S-motor levert uitstekende prestaties en wordt gekoppeld aan een nieuwe 6-versnellingsbak.

BlueHDi-TECHNOLOGIE

Peugeot Partner Tepee - BlueHDi-technologie

De BlueHDi-technologie wordt geleverd in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak of een elektronisch gestuurde 6-versnellingsbak (1,6 liter BlueHDi 100 S&S) die onder alle omstandigheden voor comfort en rijplezier zorgt. Dankzij de elektronische aansturing schakelt de elektronisch gestuurde versnellingsbak altijd op het ideale moment, zodat het brandstofverbruik nog lager wordt. Met de draaiknop op het dashboard en de schakelflippers achter het stuurwiel kan de bestuurder er op elk gewenst moment voor kiezen om handmatig te schakelen.