Peugeot Partner Tepee - INTERIEUR

PEUGEOT PARTNER TEPEE

PEUGEOT Partner Tepee MPV

Bij de praktische en toegankelijke PEUGEOT Partner Tepee zijn rijplezier en rijcomfort niet vergeten.

COCKPIT

Peugeot Partner Tepee - cockpit

De Partner Tepee is comfortabeler en rijker uitgerust dan ooit.
De bestuurder van de nieuwe Partner Tepee profiteert van een weids uitzicht voor een optimaal rijplezier en gevoel van ruimte. Het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel, de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun en de in het dashboard geïntegreerde versnellingshendel dragen bij aan de ergonomie van de bestuurdersplaats. Voor extra comfort kan de Partner Tepee worden uitgerust met een automatische airconditioning met gescheiden regelingi.

TOUCHSCREEN

Peugeot Partner Tepee - multimedia-touchscreen

Het comfortabele en ergonomische interieur van de Partner Tepee kan worden voorzien voorzien van een nieuw telematicasysteem. Dankzij het grote 7 inch kleurentouchscreeni. dat perfect is geïntegreerd in het midden van het dashboard, zijn de verschillende bedieningsfuncties van de auto altijd goed zichtbaar en binnen handbereik: boordcomputer, AM/FM-radio of digitale DAB-tuner (Digital Audio Broadcasting, optioneel), afspelen van muziekbestanden van de jukebox (geïntegreerde harde schijf) of van externe apparatuur, telefoon in handsfree-modus en navigatie.

BIJZONDER FLEXIBEL

Peugeot Partner Teppee - deelbare achterbank
Peugeot Partner Tepee - interieur
Peugeot Partner Tepee - deelbare achterbank

De flexibele en praktische Partner Tepee is gemaakt om er op uit te gaan en past zich aan elke situatie aan. De Partner Tepee Access en Active zijn voorzien van een 2/3 - 1/3 deelbare en uitneembare achterbank. Alle achterstoelen kunnen afzonderlijk worden weggeklapt of verwijderd, zodat het interieur optimaal aan uw wensen kan worden aangepast.

Optioneel op Active zijn drie zitplaatsen met afzonderlijke en uitneembare stoelen op de tweede zitrij.

MULTIFUNCTIONEEL ZENITH-DAK

Peugeot Partner Tepee - multifunctioneel Zenith-dak

Door de vier grote ruiten in het origineel en kenmerkend vormgegeven multifunctionele Zenith-daki van de Partner Tepee kunnen de passagiers de blauwe lucht zien. Het gehele interieur is aangenaam licht.

OPBERGRUIMTE

Peugeot Partner Tepee - opbergvak
Peugeot Partner Tepee - opbergvak
Peugeot Partner Tepee - opbergvak

Het ruime interieur van de Partner Tepee kan dankzij de doordachte uitrusting optimaal worden gebruikt.

Het opbergvak boven de voorruit bevat tevens de zonnekleppen en de plafonnier. Dit opbergvak is opengewerkt, zodat de erin opgeborgen voorwerpen goed zichtbaar en gemakkelijk te pakken zijn. Tussen de voorstoelen is een middenconsole met opbergruimte aangebracht. Deze uitneembare console wordt vastgezet op een houder waarin drie bekerhouders zijn opgenomen. Ook de bestuurder beschikt over een gemakkelijk bereikbaar dashboardkastje. Dit kastje heeft een inhoud van 4 liter en is achter het stuurwiel geplaatst.

In de vloer, onder de voeten van de achterpassagiers, zijn praktische opbergruimten aangebracht met een totale inhoud van 14 liter. De achterpassagiers kunnen ook gebruikmaken van een centraal opbergvak met doorzichtige bodem dat onder het multifunctionele Zenith-dak is bevestigd.

BAGAGERUIMTE

Peugeot Partner Tepee - bagageruimte
Peugeot Partner Tepee - bagageruimte

De Partner Tepee heeft een grote bagageruimte die gemakkelijk aan uw wensen kan worden aangepast.
Deze bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en 1350 liter als deze tot aan het dak wordt gebruikt. Met twee zitplaatsen (na het verwijderen van de achterstoelen) neemt de inhoud toe tot wel 3000 liter.