Partner Tepee MPV

PEUGEOT PARTNER TEPEE

PEUGEOT Partner Tepee MPV

Vanaf 26.020 Rijklaar*

148g i

6.4l i

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is zowel uiterlijk als technisch op belangrijke punten gewijzigd. Maak kennis met de nieuwe, moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren en profiteer van de vrijheid die deze auto u te bieden heeft.

ONTDEK DE PARTNER TEPEE

ROBUUSTHEID

Peugeot Partner Tepee - exterieur design

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner Tepee - multimedia-touchscreen

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner Tepee - achterklep

ROBUUSTHEID

Peugeot Partner Tepee - exterieur design

De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter.
De voorzijde is volledig nieuw ontworpen: de verticaler geplaatste grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw, terwijl daaronder de strak gelijnde bumper opvalt. Door de koplampen die de nieuwe contouren van het silhouet volgen en de in de nieuwe hoekpanelen van de bumper geplaatste led-dagrijverlichting i straalt de voorzijde nog meer karakter uit.
De Partner Tepee draagt daarmee op elegante wijze de nieuwe stijlkenmerken van het merk

.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner Tepee - multimedia-touchscreen

De nieuwe Partner Tepee beschikt over de nieuwste technologieën. Het nieuwe 7 inch multimedia-touchscreen met radio en Bluetooth – optioneel op Active - van de auto, Active City Brakei, de achteruitrijcamera i, de parkeerhulp vóór i en de Grip Control®i.
De nieuwe BlueHDi-motor zorgt voor nog meer rijplezier, terwijl deze minder brandstof verbruikt en een lagere CO2-uitstoot heeft heeft.

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner Tepee - multifunctioneel Zenith-dak
Peugeot Partner Tepee - zitplaatsen
Peugeot Partner Tepee - achterklep

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is nog altijd even flexibel dankzij de grote achterklep met de te openen achterruit, uniek voor dit segmenti, het multifunctionele Zenith-dak i en zijn 5i of 7i Optioneel op Active zijn drie zitplaatsen met afzonderlijke en uitneembare stoelen op de tweede zitrij.

ONTDEK DE PARTNER TEPEE ELECTRIC

Wist u dat de Partner Tepee ook in een elektrische uitvoering beschikbaar is? De Partner Tepee Electric biedt dezelfde ruimte en flexibiliteit maar is 100% elektrisch. Deze veelzijdige en praktische auto is ideaal voor dagelijks gebruik en zijn elektromotor staat garant voor uitstekende prestaties. Dankzij de 170 kilometer actieradius is het de perfecte auto voor woon-werk verkeer. 

IN EEN OOGOPSLAG

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW PARTNER TEPEE?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com