ONTDEK DE NIEUWE
PARTNER TEPEE

Voor nog meer flexibiliteit en vrijheid worden komende zomer zowel het uiterlijk als de technologie van de nieuwe Peugeot Partner Tepee op belangrijke punten aangepast. Met zijn nieuwe uitrusting en keuze uit verschillende bijzonder efficiënte motoren, biedt de nieuwe Partner Tepee u alle vrijheid.

ROBUUST

ROBUUST
ROBUUST
ROBUUST

Het nieuwe design van de Partner Tepee versterkt het moderne, robuuste karakter van de auto: de grille is verticaler geplaatst terwijl de strakke bumper is voorzien van fraai geïntegreerde led-dagrijverlichtingiAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

NUTTIGE TECHNOLOGIE

De nieuwe Partner Tepee krijgt de nieuwste techniek en uitrusting zoals een 7 inch multimedia-touchscreeniAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar, een achteruitrijcameraiAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar, en ook parkeerhulp vóóriAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar wordt leverbaar. Later in het jaar volgt Active City BrakeiAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar, een automatisch noodremsysteem bij lage snelheden voor extra veiligheid in het stadsverkeer.

De nieuwe Euro6 motoren staan garant voor nog meer rijplezier, een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

FLEXIBEL

FLEXIBEL
FLEXIBEL

De nieuwe Peugeot Partner Tepee is bijzonder flexibel, dankzij de brede zijschuifdeur(en) en de grote achterklep. Als optie is zijn extra getinte zijruiten achter te bestellen waarbij de achterruit afzonderlijk van de klep kan worden geopend. Het Zenith-dak, optioneel op Active, zorgt voor extra licht en extra opbergruimte in het interieur. Erg handig zijn voorts de drie afzonderlijke en uitneembare stoelen op de tweede zitrij, deze zijn optioneel leverbaar op de Active.