5 REDENEN
OM DE Partner TE KIEZEN

De Partner Tepee, een flexibele ruimteauto voor het hele gezin, nodigt uit tot lange reizen. Dankzij de veiligheids- en comfortuitrusting is elke rit een waar genoegen.
1

TOEGANKELIJKHEID

TOEGANKELIJKHEID

De Partner Tepee is in elk opzicht toegankelijk. Dankzij de grote rechterzijschuifdeur is instappen bijzonder gemakkelijk. De Active en Style beschikken ook links over een grote zijschuifdeur. De brede achterklep biedt met zijn grote openingshoek ruim toegang tot een forse bagageruimte en maakt het in- en uitladen eenvoudig. Optioneel zijn twee achterdeuren leverbaar op Access en Active.

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

ZITPLAATSEN

ZITPLAATSEN

De Partner Tepee is standaard voorzien van een in twee delen neerklapbare achterbank. Standaard op de Style, en optioneel op Active, zijn drie apart neerklapbare achterstoelen. De tweede zitrij bestaat uit drie iets hoger geplaatste stoelen die voor een goede toegankelijkheid gemakkelijk neergeklapt kunnen worden.

MEER OVER HET INTERIEUR
3

BAGAGERUIMTE

BAGAGERUIMTE

De Partner Tepee heeft een grote bagageruimte die gemakkelijk aan uw wensen kan worden aangepast.
De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en 1350 liter als deze tot aan het dak wordt gebruikt (configuratie met 5 zitplaatsen).  Met twee zitplaatsen (na het verwijderen van de achterstoelen) neemt de inhoud toe tot wel 3000 liter.
De bagageruimte is in dat geval bovendien gemakkelijk toegankelijk via zowel de achterklep als de schuifdeur(en).
Op de Style kan de achterruit separaat van de achterklep geopend worden om makkelijk kleine spullen te pakken of laden.

MEER OVER HET INTERIEUR
4

COCKPIT

COCKPIT

De bestuurder van de Partner Tepee profiteert van een perfect uitzicht en een doordacht ingerichte cockpit. Het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel, de in hoogte verstelbare stoel (Afgebeeld de Style, met armleuning aan de binnenzijde van de voorstoelen), de hoog geplaatste versnellingshendel en het ergonomische dashboard staan garant voor bedieningsgemak en rijcomfort.

MEER OVER HET INTERIEUR
5

RIJHULPSYSTEMEN

De Partner Tepee kan worden voorzien van een groot aantal rijhulpsystemen, zoals een parkeerhulp met grafische weergave en geluidssignalen*, automatische ruitenwissers en automatische verlichting*. Bovendien kunnen de buitenspiegels elektrisch* worden ingeklapt, door het indrukken van een toets of automatisch bij het vergrendelen van de auto.
* Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE