Ontdek de 508 SW

De 508 is door zijn onderscheidende design en hightech voorzieningen een auto met karakter.

KARAKTERVOL DESIGN

KARAKTERVOL DESIGN

De Peugeot 508 SW heeft een uitgesprokener en moderner uiterlijk. De rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, en de meer horizontaal geplaatste motorkap zorgen voor een strakker silhouet. Zonder twijfel de meest dynamische break in zijn segment.

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

De voorzijde van de Peugeot 508 SW straalt meer kracht en karakter uit, mede dankzij de expressievere lichtsignatuur van de Full LED-koplampeni Verlichting die voor 100% bestaat uit leds; afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel . Alle verlichtingsfuncties - koplampen, dagrijverlichting, richtingaanwijzers en mistlampen - geven de 508 SW zijn katachtige blik.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Achter het stuur van de 508 SW zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De specifieke afstemming van het onderstel biedt een ideale combinatie van comfort en wegligging. De GT-uitvoering van de 508 SW staat borg voor hoge prestaties, dynamische tussensprints en een geweldig geluidscomfort.

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de 508 SW. Bij het ontwerp van elk detail stond rijgemak voorop. Het head-up displayi Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel, de achteruitrijcamerai Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar, de dodehoekbewakingi Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar en het via het grote 7 inch touchscreen te bedienen navigatiesysteem dragen bij aan uw veiligheid. 

NIEUWS

De nieuwe Peugeot 508 - De weg is zijn domeinBekijk de video