Ontdek de nieuwe 508

Peugeot presenteert een belangrijke upgrade van haar topmodel. De nieuwe 508 is door zijn onderscheidende design en hightech voorzieningen een auto met karakter.

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 heeft een nog uitgesprokener en moderner uiterlijk gekregen. De nieuwe rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, en de meer horizontaal geplaatste motorkap zorgen voor een strakker silhouet. Aan de achterzijde geeft de gewijzigde bumper de auto nog meer "body". 

De nieuwe berline van Peugeot trekt de aandacht met zijn krachtige en moderne uitstraling.

KARAKTERVOL DESIGN

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

De voorzijde straalt meer kracht en karakter uit, mede dankzij de expressievere lichtsignatuur van de Full LED-koplampeni Verlichting die voor 100% bestaat uit leds; afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel . Aan de achterzijde accentueert de lichtsignatuur als de afdruk van een klauw de katachtige allure van de auto. Onmiskenbaar een Peugeot! 

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Achter het stuur van de nieuwe 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De uitgebalanceerde wielophanging en de efficiënte BlueHDi- en benzinemotoren van de nieuwste generatie. Deze motoren voldoen reeds aan de Euro6iDe Europese Euro 6-norm stelt de strengste eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen.-norm.

De nieuwe 1.6 THP 165 S&S gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak of de nieuwe EAT6 automatische transmissie met zes versnellingen, staat borg voor een karaktervol rijgedrag.

De krachtige en schone BlueHDI motoren bieden uw een ruime keuze. Bijna alle versies vallen in de 20% bijtellingscategorie voor de zakelijk rijder.

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de Nieuwe 508. Bij het ontwerp van elk detail stond rijgemak voorop. Het head-up displayi Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel , de achteruitrijcamerai Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar , de dodehoekbewakingi Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar en het via het grote 7 inch touchscreen te bedienen navigatiesysteem dragen bij aan uw veiligheid. 

NIEUWS

De nieuwe Peugeot 508 - De weg is zijn domeinBekijk de video

Persberichten

Persberichten over de nieuwe Peugeot 308