Peugeot 508

PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 33.430

129g

5.6l

8.7 24

De 508 is PEUGEOT’s comfortabele reislimousine. Met zijn uitgesproken elegante voorkomen, en zijn technologische uitrusting biedt hij u een ongeëvenaarde rij-ervaring.

3 REDENEN OM DE 508 TE KIEZEN

KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 508

VOOR LANGE AFSTANDEN

Peugeot 508

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

Peugeot 508

KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 508

De PEUGEOT 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte “grande routière” er uit moet zien. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt zijn verschijning.

VOOR LANGE AFSTANDEN

Peugeot 508

Achter het stuur van de PEUGEOT 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De specifieke afstemming van het onderstel biedt een ideale combinatie van comfort en sportieve prestaties.

De hier afgebeelde GT-line van de Peugeot 508 staat met zijn moderne krachtige motoren borg voor hoge prestaties, dynamische tussensprints en een geweldig geluidscomfort.

ONDERSCHEIDENDE TECHNOLOGIE

Peugeot 508

De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de PEUGEOT 508. Bij het ontwerp van elk detail stond rijgemak voorop. Het head-up display, de achteruitrijcamera, de dodehoekbewaking en het via het grote 7 inch touchscreen te bedienen navigatiesysteem dragen bij aan uw veiligheid.

ANDERE VERSIES

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.