508 Berline

PEUGEOT 508 - BERLINE

PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 35.530 Rijklaar*

129g i

5.6l i

De 508 is PEUGEOT’s comfortabele reislimousine. Met zijn uitgesproken elegante voorkomen, en zijn technologische uitrusting biedt hij u een ongeëvenaarde rij-ervaring.

3 REDENEN OM DE 508 TE KIEZEN

KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 508

VOOR LANGE AFSTANDEN

Peugeot 508

PEUGEOT CONNECT 3D NAV

Peugeot Connect 3D NAV

KARAKTERVOL DESIGN

Peugeot 508

De PEUGEOT 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte “grande routière” er uit moet zien. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt zijn verschijning.

VOOR LANGE AFSTANDEN

Peugeot 508

Achter het stuur van de PEUGEOT 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De specifieke afstemming van het onderstel biedt een ideale combinatie van comfort en sportieve prestaties.

De hier afgebeelde GT-line van de Peugeot 508 staat met zijn moderne krachtige motoren borg voor hoge prestaties, dynamische tussensprints en een geweldig geluidscomfort.

PEUGEOT CONNECT 3D NAV

Peugeot Connect 3D NAV

De PEUGEOT 508 communiceert met de buitenwereld. Dankzij de Connected services van het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav. Het systeem is voorzien van een 7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie  via TomTom traffic.

Een 3-jarig abonnement voor deze connected services is inbegrepen bij elke PEUGEOT 508 met Connect 3D Nav en daarna (tegen betaling) te verlengen. Dankzij de geïntegreerde SIM-kaart, die ook gebruikt wordt voor Peugeot Connect SOS en Assistance, is het systeem autonoom, onafhankelijk van uw telefoon en zonder extra kosten voor dataverkeer.

Dankzij de Mirror Screen-functie kan het scherm van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen zodat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto.

IN EEN OOGOPSLAG

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 508 Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 508 in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 508?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com