6 REDENEN
OM DE nieuwe 508 TE KIEZEN

De 508 heeft met zijn vernieuwend ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe generatie reisauto’s is alles erop gericht om elke reis voor u en uw passagiers tot een zeer plezierige rijervaring te maken.
1

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

Dankzij dit systeem kunt u de belangrijkste rij-informatie zien zonder uw blik van de weg te halen! Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de informatie wordt geprojecteerd. Zo wordt u op een veilige manier permanent geïnformeerd over de snelheid, de instellingen van de cruise control en snelheidsbegrenzer en de navigatieaanwijzingen. Afhankelijk van de uitvoering als optie leverbaar.

MEER OVER HET INTERIEUR
2

COMFORT VOOR ELKE INZITTENDE

Bij de ontwikkeling van de voorstoelen stonden design, comfort en steun voorop. Optioneel zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming. Het toppunt van comfort is de bestuurdersstoel met massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling. Deze ultieme verwennerij is leverbaar in combinatie met de luxe nappa lederen bekleding Club.

COMFORT VOOR ELKE INZITTENDE MEER OVER HET INTERIEUR
3

QUADRIZONE AIRCONDITIONING

QUADRIZONE AIRCONDITIONING

Naast de handbediende airconditioning met centrale regeling en de automatische airconditioning met gescheiden regeling* is de 508 leverbaar met een quadrizone airconditioning**. Bij dit systeem kan elke inzittende zelf de airco instellen. Voor een optimaal en gepersonaliseerd comfort.

* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.
** Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar.

MEER OVER HET INTERIEUR
4

BAGAGERUIMTE

BAGAGERUIMTE
BAGAGERUIMTE

De praktische en ruime bagageruimte heeft een inhoud van 545 liter (515 dm3 VDA-norm). Als de rugleuningen van de achterbank zijn neergeklapt, beschikt u zelfs over een inhoud van 1581 l (1381 dm3). Bij deze waarden zijn de opbergvakken onder de vloer van de bagageruimte, met een inhoud van 48 l (42 dm3 VDA-norm), inbegrepen*.
* Voor auto's met een bandenreparatieset (behalve GT).

MEER OVER HET INTERIEUR
5

KEYLESS ENTRY AND START

Bij het keyless entry and start-systeem wordt de conventionele mechanische sleutel vervangen door een systeem waarmee het ontgrendelen en starten van uw 508 zeer eenvoudig wordt. Als u de elektronische sleutel op zak of in uw handtas heeft, worden de portieren met een druk op de portierhandgreep automatisch ontgrendeld. Wanneer u vervolgens plaats neemt achter het stuur, hoeft u slechts op de Start/Stop-knop te drukken om de motor te starten en uit te zetten. En als u de auto verlaat, is het aanraken van de portierhandgreep voldoende om de portieren weer te vergrendelen.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
KEYLESS ENTRY AND START
6

WEGLIGGING

De knowhow van Peugeot op het gebied van wielophanging en de innovatieve oplossingen afkomstig uit de autosport, verklaren de uitstekende reputatie van Peugeot op het gebied van wegligging. De voorwielophanging met dubbele wieldraagarmen en gescheiden fusees van de 508 GT staat borg voor een uitstekende richtingsstabiliteit, zodat u optimaal van het rijden kunt genieten.

MEER OVER DE VEILIGHEID
WEGLIGGING