3 REDENEN
OM DE 3008 TE KIEZEN

De 3008 HYbrid4, een crossover met trekjes van een hatchback en een MPV, combineert topklasse comfort met hightech uitrusting. Dankzij de voorbeeldige wegligging biedt deze auto de inzittenden onder alle omstandigheden een optimale veiligheid. De hybride-aandrijflijn, die zowel ecologisch als economisch is, combineert hoge prestaties met milieuvriendelijkheid.
1

NIEUW EXTERIEUR

NIEUW EXTERIEUR
NIEUW EXTERIEUR

De Nieuwe 3008 HYbrid4 is herkenbaar aan de "HY4"-logo's op de voorportieren, de grille en de achterklep, en aan de glanzend zwarte afwerking van de balk in de grille, het paneel van de dakspoiler en de zijstootlijsten. De LED-verlichting van de nieuwe koplampen geeft de auto de voor het merk karakteristieke lichtsignatuur. Aan de achterzijde vallen de drie strak gelijnde "zwevende" lichtbanen van de achterlichten direct op.

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

4 RIJSTANDEN

4 RIJSTANDEN

De bestuurder kan met een draaiknop op de middenconsole een keuze maken tussen de vier rijstanden: ZEV, 4WD (vierwielaandrijving), Auto en Sport. Dankzij de combinatie van vermogen en beheersing biedt de 3008 HYbrid4 zowel dynamische rijprestaties als gebruiksgemak.
Auto: om het brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.

  • ZEV: om volledig elektrisch te rijden.
  • Sport: om te kunnen profiteren van 200 pk.
  • 4WD: om ook op onverharde wegen uit de voeten te kunnen.
MEER OVER DE TECHNOLOGIE
3

COMBINATIE VAN DIESEL EN ELEKTRICITEIT

COMBINATIE VAN DIESEL EN ELEKTRICITEIT

Bij deze hybridetechnologie wordt een elektromotor met een maximaal vermogen van 27 kW (37 pk) gecombineerd met een 2,0 liter HDi dieselmotor met roetfilter en een vermogen van 120 kW (163 pk). Beide motoren kunnen afzonderlijk of gezamenlijk functioneren, afhankelijk van de gekozen rijstand.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE