208 GTi

PEUGEOT 208 - GTi

PEUGEOT 208 GTi

Vanaf 30.170 Rijklaar*

125g i

5.4l i

De PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design, zijn exclusieve i-Cockpit en hoge prestatieniveau.

NU ALLE OPTIES 50%

Peugeot Avantage - Meer Peugeot in uw Peugeot

U krijgt nu meer Peugeot in uw Peugeot tijdens de Peugeot Avantage dagen. Zo krijgt u 50% voordeel op alle opties, maar profiteert u ook van 50% voordeel op alle Packs. Peugeot Avantage loopt van 15 t/m 24 februari en geldt bovenop alle andere acties.
Kijk hier voor meer informatie.

3 REDENEN OM DE 208 GTi TE KIEZEN

WEDERGEBOORTE VAN EEN LEGENDE

Peugeot 208 GTi

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 GTi

EEN SENSATIONELE MACHINE

Peugeot 208 GTi

WEDERGEBOORTE VAN EEN LEGENDE

Peugeot 208 GTi


Met zijn nieuwe textuurlak, nieuwe 208 pk-motor, nieuwe hightech uitrusting en geraffineerde uiterlijk doet de PEUGEOT 208 GTi de legende en de passie van de GTi herleven.

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 GTi

De PEUGEOT 208 GTi is ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt. U bent direct één met uw auto. Stap in en ervaar de unieke sensaties en het bedieningsgemak van de PEUGEOT i-Cockpit

EEN SENSATIONELE MACHINE

Met zijn handgeschakelde close-ratio zesversnellingsbak tekent de PEUGEOT 208 GTi voor razendsnelle acceleraties en tussensprints.

De magie van een GTi wordt met name bepaald door een levendige en sportieve motor. De 208 pk leverende turbomotor van de 208 GTi is puur genot. Deze motor haalt het beste uit het onderstel en maakt van deze auto een van de waardige vertegenwoordigers van de sportieve knowhow van PEUGEOT.

IN EEN OOGOPSLAG

ONTDEK DE 208 GT-Line

Peugeot 208 GT-Line

De PEUGEOT 208 GT Line, een sportieve compacte auto met een karaktervolle uitstraling en efficiënte motoren.

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 208 GTi?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com