Peugeot 208 GT-Line

PEUGEOT 208 GT-line

Vanaf 21.660 Incl. BTW en BPM*

99g i

4.3l i

PEUGEOT 208 GT-line

De Peugeot 208 is leverbaar in een exclusieve uitvoering, de GT-Line, met een sterke, dynamische en sportieve persoonlijkheid.

ONTDEK DE 208 GT LINE

KARAKTERVOL DESIGN

De GT-Line heeft een karaktervol design dat even chic als sportief is. Aan de buitenzijde is deze uitvoering te herkennen aan de "Equalizer"-grille met rode 3D-accenten, de glanzend verchroomde sierlijst van de grille en sierdelen van de mistlampen, de buitenspiegelkappen in de kleur Noir Perla Nera, de verchroomde zijruitomlijstingen, de speciale, gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Caesium, het verchroomde uitlaatsierstuk,de GT Line-logo's op de grille, op de voorschermen en op de achterklep en de rode merknaam PEUGEOT op de neus en de achterzijde.

RIJSENSATIES

Peugeot 208 GT-Line - i-Cockpit

Gezeten in de Peugeot i-Cockpit zult u het dynamische, scherpe en veilige rijgedrag van de 208 GT Line op zijn juiste waarde weten te schatten. Geniet ook van het fraaie, sportief uitgevoerde interieur met accenten die overgenomen zijn uit de iconische GTi:

  •  Sportstoelen, gedeeltelijk bekleed met zwart kunstleder.
  •  Rode sierstiksels op de stoelen, de armleuningen, de versnellingspookhoes en de met leder beklede handremgreep.
  •  Glanzend zwarte portiergrepen met een rode bies vóór.
  •  Met leder bekleed sportstuurwiel dat aan de onderzijde is afgeplat en is voorzien van rode sierstiksels en een gematteerd verchroomd sierdeel.
  •  Zwarte veiligheidsgordels met rode bies.
  •  Aluminium dorpellijsten met de letters PEUGEOT.
  •  Aluminium pedalen.

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Peugeot 208 GT-Line - achterzijde

Geniet van het fraaie, sportief uitgevoerde interieur met accenten die overgenomen zijn uit de iconische GTi.

De Peugeot 208 GT Line beschikt niet alleen over het dynamische, scherpe en veilige rijgevoel waarvoor de Peugeot i-Cockpit garant staat, maar ook over een hightech uitrusting. Daarnaast zijn de volgende hightech opties verkrijgbaar:

  • Achteruitrijcamera: voor gemakkelijker en veiliger achteruitrijden.
  • Park Assist: een actieve parkeerhulp waarmee parkeren kinderspel wordt.

EFFICIENCY EN VEILIGHEID

De Peugeot 208 GT Line is leverbaar in 3- en 5-deurs uitvoering, met de 1.2 PureTech 110 benzinemotor en de dieselmotor 1.6 BlueHDi 100. Deze efficiënte motoren voldoen aan de Euro 6-norm.

De nieuwe automatische transmissie EAT6, die leverbaar is in combinatie met de 1.2 PureTech 110, is voorzien van de Quickshift-technologie die ervoor zorgt dat sneller wordt geschakeld, zodat de souplesse en het gebruikscomfort op hoog niveau staan. Bovendien kent deze transmissie een bijzonder laag brandstofverbruik.

Ook de veiligheid van de Peugeot 208 GT Line ligt op een hoog niveau, mede dankzij Active City Brake: een nieuw systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteemi en zo een aanrijding voorkomt of de gevolgen ervan beperkt als de bestuurder bij een lage snelheid niet reageert.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 208 GT-line?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com

ANDERE VERSIES