Peugeot 208 GT-line

PEUGEOT 208 GT-line

Vanaf 21.660

99g

4.3l

De Peugeot 208 is leverbaar in een exclusieve uitvoering, de GT-Line, met een sterke, dynamische en sportieve persoonlijkheid.

ONTDEK DE 208 GT LINE

KARAKTERVOL DESIGN

De GT-Line heeft een karaktervol design dat even chic als sportief is. Aan de buitenzijde is deze uitvoering te herkennen aan de "Equalizer"-grille met rode 3D-accenten, de glanzend verchroomde sierlijst van de grille en sierdelen van de mistlampen, de buitenspiegelkappen in de kleur Noir Perla Nera, de verchroomde zijruitomlijstingen, de speciale, gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Caesium, het verchroomde uitlaatsierstuk,de GT Line-logo's op de grille, op de voorschermen en op de achterklep en de rode merknaam PEUGEOT op de neus en de achterzijde.

RIJSENSATIES

/image/70/2/peugeot_208_gtline_sensations_960x460.20702.jpg

Gezeten in de Peugeot i-Cockpit zult u het dynamische, scherpe en veilige rijgedrag van de 208 GT Line op zijn juiste waarde weten te schatten. Geniet ook van het fraaie, sportief uitgevoerde interieur met accenten die overgenomen zijn uit de iconische GTi:

  •  Sportstoelen, gedeeltelijk bekleed met zwart kunstleder.
  •  Rode sierstiksels op de stoelen, de armleuningen, de versnellingspookhoes en de met leder beklede handremgreep.
  •  Glanzend zwarte portiergrepen met een rode bies vóór.
  •  Met leder bekleed sportstuurwiel dat aan de onderzijde is afgeplat en is voorzien van rode sierstiksels en een gematteerd verchroomd sierdeel.
  •  Zwarte veiligheidsgordels met rode bies.
  •  Aluminium dorpellijsten met de letters PEUGEOT.
  •  Aluminium pedalen.

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

/image/70/3/wk0815-rijbeleving-633x400.20703.jpg

Geniet van het fraaie, sportief uitgevoerde interieur met accenten die overgenomen zijn uit de iconische GTi.

De Peugeot 208 GT Line beschikt niet alleen over het dynamische, scherpe en veilige rijgevoel waarvoor de Peugeot i-Cockpit garant staat, maar ook over een hightech uitrusting. Daarnaast zijn de volgende hightech opties verkrijgbaar:

  • Achteruitrijcamera: voor gemakkelijker en veiliger achteruitrijden.
  • Park Assist: een actieve parkeerhulp waarmee parkeren kinderspel wordt.

EFFICIENCY EN VEILIGHEID

De Peugeot 208 GT Line is leverbaar in 3- en 5-deurs uitvoering, met de 1.2 PureTech 110 benzinemotor en de dieselmotor 1.6 BlueHDi 100. Deze efficiënte motoren voldoen aan de Euro 6-norm.

De nieuwe automatische transmissie EAT6, die leverbaar is in combinatie met de 1.2 PureTech 110, is voorzien van de Quickshift-technologie die ervoor zorgt dat sneller wordt geschakeld, zodat de souplesse en het gebruikscomfort op hoog niveau staan. Bovendien kent deze transmissie een bijzonder laag brandstofverbruik.

Ook de veiligheid van de Peugeot 208 GT Line ligt op een hoog niveau, mede dankzij Active City Brake: een nieuw systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteemi en zo een aanrijding voorkomt of de gevolgen ervan beperkt als de bestuurder bij een lage snelheid niet reageert.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.

ANDERE VERSIES