5 REDENEN
OM DE 107 TE KIEZEN

De modieuze en stijlvolle Peugeot 107 3-deurs trekt veel bekijks. Deze handige compacte stadsauto is wendbaar en uiterst praktisch en voelt zich in het stadsverkeer als een vis in het water.
1

DESIGN

DESIGN
DESIGN

De Peugeot 107 is een elegante stadsauto waarbij in het interieur de carrosseriekleur terugkomt in het bovenste gedeelte van de portierpanelen. De slanke stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen, het dashboard en het strakke bedieningspaneel van de radio* maken het interieur
nog aantrekkelijker. Praktisch en ergonomisch aspect: het instrumentenpaneel kan optioneel worden uitgerust met een schuin erboven geplaatste toerenteller*.
* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel

MEER OVER HET INTERIEUR
2

COMFORT

De 107 is met zijn compacte buitenmaten praktisch in de stad, maar biedt toch vier volwaardige zitplaatsen.
De twee in meerdere richtingen verstelbare voorstoelen zijn comfortabel, ook voor lange mensen. De cockpit met de in hoogte verstelbare stuurkolom kan worden aangepast aan elk postuur.
Dankzij een optimaal ruimtegebruik en handige opbergmogelijkheden overal in het interieur hebben de inzittenden van de 107 meer dan voldoende ruimte tot hun beschikking.

MEER OVER HET INTERIEUR
COMFORT
3

WENDBAARHEID

WENDBAARHEID

De compacte, wendbare en dynamische 107 is bij uitstek geschikt voor gebruik in de stad. Dankzij de pittige tussensprints en de kleine draaicirkel past de 107 zich moeiteloos aan het drukke stadsverkeer aan en worden de lastigste manoeuvres kinderspel.

MEER OVER DE VEILIGHEID
4

VERSNELLINGSBAKKEN

De 107 is leverbaar met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een elektronisch bediende 2Tronic-versnellingsbak met 5 versnellingen. In de comfortabele volautomatische stand schakelt de 2Tronic versnellingsbak zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen,  of als hij de schakelflippers aan de stuurkolom bedient. Daarbij kan overigens op elk moment worden overgeschakeld naar een handmatige bediening. Dankzij deze technologie levert de auto pittige prestaties terwijl het brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt.

MEER OVER DE TECHNIEK
VERSNELLINGSBAKKEN
5

CO2 UITSTOOT

De zuinige 107 draagt het milieu een warm hart toe. Zijn motor voldoet aan de Euro 5-emissienorm en heeft een lage CO2-uitstoot. De 1,0 liter benzinemotor heeft in combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak een brandstofverbruik van 4,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 99 g/km en in combinatie met de 2Tronic-versnellingsbak* een CO2-uitstoot van 104 g/km. Met deze cijfers is de 107 een van de meest milieuvriendelijke auto's in zijn klasse.

MEER OVER DE TECHNIEK