/image/72/1/peugeot-208-2014-084-fr.9721.jpg

Met Mirror Screen kunt u compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto!

Wat is Mirror Screen?

Met Mirror Screen kunt u compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto. Deze technologie is beschikbaar op auto's met touchscreen en de functie Mirror Screen, afhankelijk van de uitvoering optioneel of standaard. Mirror Screen is compatibel met de besturingssystemen Android en iOS, dankzij MirrorLink® en Apple CarPlay™. Voor Mirror Screen is geen abonnement nodig en er zijn geen extra abonnementskosten (3) verbonden aan deze technologie.

Veilig "Connected" rijden

Met Mirror Screen kunt u uw smartphone(1) koppelen aan uw nieuwe PEUGEOT (108(2) , 208 en Partner). Daarmee profiteert u van de nieuwste connectiviteitstechnologie.

Be safe!

Met Mirror Screen kunt u apps van uw smartphone tijdens het rijden gebruiken, zodat u altijd "connected" bent zonder dat dit ten koste gaat van uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers.

Enjoy life!

Mirror Screen is gebruiksvriendelijk. U hoeft alleen maar uw smartphone aan te sluiten op de USB-aansluiting en de mirroring-functie te activeren.

Met compatibele apps wordt het rijden nog aangenamer: navigatie, webradio, audioboeken enz.

 

(1) Voor compatibele smartphone-modellen
(2) De Peugeot 108 is niet compatibel met Apple CarPlay™
(3) Uitgezonderd de aanschaf van apps waarvoor betaald moet worden, apps waarvoor een abonnement moet worden afgesloten en roamingkosten in het buitenland.

NB:
Mirror Screen werkt alleen goed als uw smartphone en de apps compatibel zijn. PEUGEOT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor technische problemen die veroorzaakt worden door updates van de smartphone of van de apps, of door andere oorzaken die hieraan gerelateerd zijn.

Als u een Peugeot 108 heeft uit 2014, dan kunt u de 7” Touch Screen updaten. Op die manier kunt u beter gebruik maken van compatible mobiele telefoons en apps via MyPeugeot.