7-persoons auto's

Peugeot 5008 SUV

Comfortabel vervoer voor 7 personen

Ruimte nodig voor uw gezin? Of voor uw werk? Onze 7-persoons auto’s bieden meer dan alleen ruimte. Of u nu een 7-persoons auto zoekt voor uw werk of een 7-persoons auto voor uw gezin, er is altijd een Peugeot die aan uw wensen voldoet.

Deze ruime modellen zijn voorzien van een luxueus interieur en beschikken over uitstekende rijeigenschappen. Terwijl u geniet van aangename rijsensaties, profiteren uw passagiers van het geweldige comfort en de ultieme veiligheid die deze modellen bieden.

Deze auto's beschikken over de nieuwste innovaties waarmee een dagje strand, het naar school brengen van de kinderen en vakantiereizen nog gemakkelijker worden.
De nieuwe Peugeot 5008 is een 7-persoons SUV die u zowel zonder als met passagiers unieke rijsensaties te bieden heeft. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldaki. Eenmaal onderweg zult u ontdekken dat de nieuwe Peugeot 5008 zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reislimousines.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot 7-persoons auto? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.