Peugeot-onderhoudsbeurt

Onderhoud en Service - Peugeot Onderhoudsbeurt

ONDERHOUDSBEURT AUTO

Bij Peugeot begrijpen we dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Moeten er onderdelen vervangen worden? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Automobiles Peugeot. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Speciaal voor u hebben we een complete en overzichtelijke checklist samengesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat u van een onderhoudsbeurt kunt verwachten. Klik op de button hieronder voor een overzicht van de checklist.

Origineel of Economy?

Speciaal voor klanten met een Peugeot van 5 jaar of ouder hebben wij de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Hiermee bieden wij u een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Uiteraard zijn ook de EUROREPAR-onderdelen uit de Economy-range uitvoerig getest en voldoen zij aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U krijgt op EUROREPAR onderdelen 2 jaar garantie op het onderdeel en de eventuele arbeid..

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot. Maak nu op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage zelf de keuze tussen originele of Economy onderdelen voor aanvullende werkzaamheden.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

De kosten voor een onderhoudsbeurt en aanvullende werkzaamheden hangen af van de motor in uw auto, het aantal gereden kilometers en de leeftijd van uw auto.

Peugeot Basisbeurt origineel  
107 / 108 / 1007 / 206 / 207 en 307 €179
208 / 2008 en 308 €239
Alle overige modellen incl. bedrijfswagens (alle bouwjaren) €269
Peugeot Basisbeurt Economy (vanaf 5 jaar)  
106/ 107 / 1007 / 206 / 206+ / 207 / 307 €159
208 / 2008 / 308 / 406 / 407 / 4007 / Bipper / Partner €179
607 / 807 / 5008 / 3008 / 508 €199

APK-keuring (inclusief roetmeting en afmeldkosten) €29.95

Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.