SKIP TO CONTENT

Welkom bij Peugeot Nederland

ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT

Ontdek alle voor jouw benodigde informatie over de elektrische en hybride auto's van PEUGEOT: actieradius, laadpunten, het opladen van jouw auto en de motoren.

PLUG-IN HYBRIDE

De plug-inhybrideauto's van PEUGEOT zijn veelzijdig en stellen je in staat om lange ritten te maken.
Ga in een mum van tijd 100% elektrisch en leg tot 59 km af. Sedan, stationwagen of SUV, ons assortiment plug-in hybride auto's voldoet aan al jouw behoeften en combineert innovatief design, milieuprestaties en geavanceerde technologieën, zonder compromissen te sluiten.

Via Peugeot Private Lease

Het is mogelijk om via Peugeot Private Lease je nieuwe Peugeot volledig online bestellen. Uiteraard is het mogelijk om een proefrit aan huis te plannen. Ontdek, stel samen en kies!

 

SNEL RIJDEN?

Wanneer je kiest voor een Peugeot uit voorraad, rijd je al heel snel in een nieuwe Peugeot. Via onze Peugeot Webstore kun je onze voorraad inzien en ook via Private Lease de auto online bestellen.
NIEUWS
NIEUWE 408 PLUG-IN HYBRID FIRST EDITION
De verleidelijke nieuwe 408 Plug-In Hybrid First Edition met 225 pk is uitsluitend online te bestellen. Nu inclusief Private Lease Flex Premium.
Verrassend vanuit elk perspectief

De nieuwe PEUGEOT 408, die op 22 juni aan het grote publiek werd onthuld, combineert het silhouet van een 5-deurs sedan met de dynamiek van een fastback. Het onverwachte design geeft deze nieuwe PEUGEOT een originele stijl.

 

'The Sphere' is gecreëerd en deze installatie laat de nieuwe 408 zweven en ronddraaien, zodat er vanuit alle hoeken van het prachtige en aantrekkelijke ontwerp kan worden genoten.

NIEUWE PEUGEOT 308

Ontdek de nieuwe Peugeot 308 en stel hem online samen. Liever in het echt bewonderen? Dat kan ook, wacht niet langer en koms langs in de showroom of vraag direct een proefrit aan!

ONDERHOUD VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO

De elektromotor is eenvoudiger dan de verbrandingsmotor en verlost u van veel onderhoudswerkzaamheden. Je hoeft de olie niet te verversen, de riem, de bougies of het oliefilter te vervangen: je bent minder tijd in de garage kwijt ... en je bespaart geld!

 

NIEUWE 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

De nieuwe 508 Peugeot Sport Engineered, gepresenteerd ter gelegenheid van het 210-jarig jubileum van PEUGEOT, opent een nieuw hoofdstuk in de sportgeschiedenis van het merk. Hij is gestroomlijnd, efficiënt en technologisch en belichaamt de neoprestaties van de nieuwe sportbranche PEUGEOT SPORT ENGINEERED: een combinatie van efficiëntie en rijplezier.

 

GA JIJ ELEKTRISCH RIJDEN?

Word je verleid door een elektrische of plug-in hybride Peugeot, maar vraag je je af of deze echt aan alle wensen voldoet? De vraag is volkomen terecht en je zal zien dat deze niet zo moeilijk te beantwoorden is!

 

Ontdek onze nieuwe merkidentiteit
Het nieuwe PEUGEOT-beeldmerk hebben we doorgevoerd op onze Lifestyle-collectie, met mooie én praktische producten om jezelf of een ander cadeau te doen.

Bij besteding vanaf €100 betaal je geen verzendkosten.

CRO VERSION DO NOT PUBLISH
CRO VERSION DO NOT PUBLISH
 
 
ALLES IS MOOIER
MET STIJL
Stijl is verandering aanmoedigen door het onweerstaanbaar te maken. Tegen 2025 zal 100% van de voertuigen van het PEUGEOT-aanbod geëlektrificeerd zijn.
Een bewijs van ons engagement voor een meer respectvolle mobiliteit.
 
 
ALLES IS MOOIER
MET STIJL
Stijl is verandering aanmoedigen door het onweerstaanbaar te maken. Tegen 2025 zal 100% van de voertuigen van het PEUGEOT-aanbod geëlektrificeerd zijn.
Een bewijs van ons engagement voor een meer respectvolle mobiliteit.

LAATSTE AANBIEDINGEN

 
ONZE BESTE ONLINE AANBIEDINGEN
Profiteer van alle voordelen van PEUGEOT vanuit het comfort van je huis.
Ontdek en bestel je toekomstige auto in een handomdraai.
JE NIEUWE PEUGEOT WACHT OP JE
Bekijk de voertuigen die direct op voorraad zijn en maak je keuze zonder enige vertraging.
Configureer je PEUGEOT volgens je persoonlijke wensen en profiteer van exclusieve aanbiedingen voor de aankoop van je auto online, in een paar klikken en in alle veiligheid.
ONS 100% ELEKTRISCHE AANBOD VOOR PROFESSIONALS

Ontdek ons aanbod van 100% elektrische bedrijfsvoertuigen ontworpen die voldoen aan de eisen van je bedrijf. 

Stel je voertuig online samen en ontdek onze beschikbare modellen onmiddellijk beschikbaar.

 

ONDERHOUD VAN EEN ELEKTRISCH VOERTUIG
De elektrische motor is eenvoudiger dan de verbrandingsmotor en bevrijdt je van veel onderhoudsbeurten. 

Geen olie, riem, bougie of oliefilter meer vervangen: u gaat minder vaak naar de garage en bespaart geld!
 
 
WAAROM
PEUGEOT?
 
 
WAAROM
PEUGEOT?
PEUGEOT NIEUWS
NIEUWS
TIJDELIJK OFFLINE