Peugeot Traveller i-Lab - DESIGN

Peugeot Traveller i-Lab
Peugeot Traveller i-Lab

PEUGEOT TRAVELLER

Peugeot Traveller i-Lab - design

De PEUGEOT Traveller i-Lab is een concept voor een VIP-shuttle bus waarbij connectiviteit centraal staat. Hij is gebaseerd op de nieuwe combispace Peugeot Traveller Allure. Zoals zijn naam al zegt staan zijn prestaties en hoge veiligheidsniveau garant voor comfortabel en ontspannen reizen.

HOOGWAARDIG COMFORT

Peugeot Traveller i-Lab - design Peugeot Traveller i-Lab - design

Het design van de Traveller i-Lab is geheel in overeenstemming met zijn naam: deze auto nodigt u uit om op reis te gaan. Hij laat er geen twijfel over bestaan gemaakt te zijn voor het met een fenomenaal comfort afleggen van grote afstanden. De Traveller i-Lab heeft compacte afmetingen, met een lengte van 4,96 m en een hoogte van 1,90 m. De vloeiende lijnen accentueren het comfortabele karakter van de auto. Het pure design van de flanken wordt gekenmerkt door strakke lijnen. De concave welving aan de onderzijde van de deuren accentueert de krachtige vorm van de wielkasten.

De kleur Dark Copper met zijn intense reflecties staat de auto perfect. De twee schuifdeuren bieden toegang tot een voor de compacte buitenmaten opvallend ruim interieur.

IDEAAL IN DE STAD

Deze VIP-shuttlebus laat zich dankzij de korte overbouw voor en achter moeiteloos door het stadsverkeer laveren. Bovendien kan hij dankzij de beperkte hoogte in de meeste parkeergarages worden geparkeerd.

De krachtige voorzijde accentueert zijn dynamische karakter. Om het mechanische gedeelte van lucht te voorzien zijn verschillende luchtinlaten aangebracht, waaronder de verticaal geplaatste grille met een robuuste verchroomde sierlijst. De op de personenauto's van het merk geïnspireerde xenonkoplampen zijn op geraffineerde wijze in het carrosserieontwerp opgenomen. De voorbumper is voorzien van sierlijke boemerangvormige led-dagrijverlichtingsunits. Deze voorbumper gaat vloeiend over in de fraai gewelfde wielkasten en flanken die de lange wielbasis van 3,28 m accentueren. De hoog geplaatste ruitlijn zorgt voor een perfect overzicht van de omgeving, zodat de bestuurder optimaal op de verkeerssituatie kan anticiperen.