Peugeot Traveller i-Lab - CONNECTIEF IN ALLE OPZICHTEN

Peugeot Traveller i-Lab
Peugeot Traveller i-Lab

"De PEUGEOT Traveller i-Lab staat voor gebruiksgemak en bewegingsvrijheid. Hij is voorzien van geavanceerde technologie waarmee autorijden een compleet nieuwe ervaring wordt. " Alessandro Riga, interieurdesigner van de PEUGEOT Traveller i-Lab

PASSAGIERSERVARING

Peugeot Traveller i-Lab - interieur
Peugeot Traveller i-Lab - touchscreen tablet

Tot op heden was voor drukke zakenmensen de reistijd per shuttlebus verloren tijd. Vanaf nu is dezelfde rit een bron van inspiratie, een vloeiende ervaring. Dat begint al bij het openen van de elektrisch bedienbare schuifdeuren. Deze werken handsfree, u hoeft alleen maar uw voet naar een sensor aan de onderzijde van de achterbumper te bewegen. Als de passagiers eenmaal zijn ingestapt, maken hun smart devices automatisch verbinding met het ingebouwde wifi access point. Gelijktijdig worden de verschillende systemen van de VIP-shuttlebus bijgewerkt op basis van de inhoud van hun documenten.

HIGHTECH UITRUSTING

Het touchscreen tablet met capacitief scherm is de centrale interface van dit systeem. Hij prijkt op een boog van onbewerkt hout en kunststof, een combinatie van traditie en moderniteit. Deze tablet is verschuifbaar en kantelbaar en kan op allerlei manieren doeltreffend worden gebruikt: individuele tablet, tablet met vier schermen voor evenveel gebruikers enz. De boog is voorzien van twee draadloze smartphone-opladers.

EEN OPTIMAAL LUISTERCOMFORT

Peugeot Traveller i-Lab - geluidsinstallatie van FOCAL

De Traveller i-Lab is voorzien van een specifieke geluidsisolatie en een geluidsinstallatie van FOCAL. Deze installatie bestaat uit 17 FOCAL-luidsprekers - woofers, middentonenluidsprekers, een subwoofer en tweeters - die zorgvuldig over het interieur zijn verdeeld. De luidsprekers worden gevoed door drie FOCAL FD-versterkers met een totaal RMS-vermogen van 1300 W. Dankzij de aansturing van deze onderdelen door een Digital Signal Processor wordt het geluid perfect op de vorm van het interieur afgestemd. De vier middentonenluidsprekers en twee tweeters zorgen voor een optimale kwaliteit van deze geluidsinstallatie van FOCAL, het merk dat ook eerdere concept cars al heeft voorzien van een geluidsinstallatie. Dankzij het geluidscomfort dat tot de top van het segment behoort, kunnen de inzittenden meer dan ooit genieten van de playlist op hun smartphone.

EEN RIJKE TOEKOMST

Dankzij het online navigatiesysteem van PEUGEOT kan moeiteloos naar het adres van de volgende afspraak worden gereden. Als het adres een hotel is, kan met het full size touchscreen tablet (32 inch) verbinding met het internet worden gemaakt voor een virtuele rondleiding door de gereserveerde kamer met de virtual reality-camera Samsung Gear VR. Een regisseur kan op deze manier een potentiële opnamelocatie bekijken. Ook een designer kan dit apparaat gebruiken tijdens de ontwerpfase om een visuele indruk te krijgen van het eindresultaat.

Iedere passagier profiteert zo optimaal van zijn smartphone die hem tijdwinst oplevert en hem het leven gemakkelijker maakt. Zo kan er vanuit de VIP-shuttlebus worden in- en uitgecheckt bij hotels. Eenmaal op de plaats van bestemming kunnen de passagiers zonder zich bij de receptie te melden direct doorlopen naar hun kamer dankzij de op hun smartphone gedownloade elektronische sleutel. Bij het uitchecken wordt automatisch de factuur opgesteld, die ook met de smartphone kan worden betaald.

De PEUGEOT Traveller i-Lab biedt ook een oplossing voor taalproblemen als er passagiers uit het buitenland meerijden. Als de buitenlandse passagier een afspraak wil verzetten, hoeft hij dit niet meer met handen en voeten aan de chauffeur uit te leggen. De gewijzigde afspraak wordt direct overgebracht naar de planning van de chauffeur.