Peugeot Traveller i-Lab - concept car

Peugeot Traveller i-Lab
Peugeot Traveller i-Lab

De introductie van de nieuwe Peugeot Traveller bevestigt nogmaals de ambitie van het merk om in alle segmenten zijn dynamische karakter te laten gelden. De Peugeot Traveller i-Lab geeft uiting aan de toekomstvisie op het reizen door de zakelijke klant.

Ontdek de Traveller i-Lab

EEN ONDERSCHEIDENDE AUTO

Peugeot Traveller i-Lab - Exterieur vooraanzicht

De PEUGEOT Traveller i-Lab is een onmiskenbare VIP-shuttlebus waarvan het design perfect aansluit op het personenautogamma van het merk. In zijn expressieve voorzijde herkent u direct de nieuwe stijlkenmerken van het merk. De nieuwe verticaal en opvallend hoog geplaatste grille bevat in het midden de Peugeot-leeuw.

Connectiviteit zorgt voor een revolutie op het gebied van beschikbare diensten en biedt een ongeëvenaarde ervaring. Deze shuttle bus VIP 3.0, gebouwd op het EMP2-platform, vormt een optimale balans tussen de buitenafmetingen en de binnenruimte. Voor de passagiers wordt de reis een bron van inspiratie en buitengewoon geschikt om te werken. De bestuurder van de Peugeot Traveller i-Lab krijgt door de technologische uitrusting gegarandeerd tevreden klanten.

KANTOOR 3.0

Peugeot Traveller i-Lab - interieur

De PEUGEOT Traveller i-Lab is een rijdend kantoor dat zakenmensen onderweg altijd toegang geeft tot hun digitaal opgeslagen documenten en apps in de cloud. Om de nieuwste connectiviteit te bieden is PEUGEOT de samenwerking aangegaan met Samsung. Deze veeleisende klanten moeten altijd "connected" zijn. Daarom is deze VIP-shuttlebus 3.0 voorzien van online services die de passagiers een compleet nieuwe ervaring bieden.

DE IDEALE COMPAGNON

Peugeot Traveller i-Lab - de ideale compagnon

Voor de bestuurder is de PEUGEOT Traveller i-Lab een modern stuk gereedschap waarmee hij profiteert van de beste technologieën: online navigatie, Visio Park, Driver Alert-systeem, automatisch noodremsysteem, app voor het in de gaten houden van het gebruik van de auto enz. Hiermee levert hij zijn gebruikers exclusieve service van het hoogste niveau.