PARTNER TEPEE ELECTRIC - TECHNOLOGIE

PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC
PEUGEOT PARTNER TEPEE ELECTRIC

PEUGEOT Partner Tepee Electric

EENVOUDIG OPLADEN

Peugeot Partner Tepee Electric - Opladen tractiebatterij

De tractiebatterij van de Partner Tepee Electric kan op twee manieren worden opgeladen:

Normaal ladeni , met een laadduur van 8,5 tot 15 uur (max. 14 A): u kunt de Partner Tepee Electric thuis opladen via een normaal stopcontact van 220 V/14 A. Als de tractiebatterij volledig is opgeladen, wordt het opladen automatisch beëindigd. De Partner Tepee Electric is dan weer klaar voor vertrek!

Snelladen in 30 minuteni (of laden volgens het CHAdeMO-protocoli: als de voor het normaal laden benodigde tijd u even minder goed uitkomt, is er ook een mogelijkheid om de Partner Tepee Electric snel op te laden (max. 95 A). Hiermee wordt de tractiebatterij in 30 minuten voor 80% opgeladen via een openbaar oplaadpunt, een snellaadstation of een snellader bij u thuisi als uw woning is voorzien van een snellader.

Semi-snelladen is een tussenvorm van normaal laden en snelladen. Hiervoor kan gebruikgemaakt worden van een 16A-stopcontact van het type 2 (de nieuwe Europese standaard) of van het type 3, zoals van een wallbox of een laadpaal. Hiermee kan de tractiebatterij in ongeveer 7,5 uur veilig worden opgeladen.

VIDEO SNELLADEN

i

VIDEO NORMAAL LADEN

i

ACHTERUITRIJCAMERA

Peugeot Partner Tepee Electric - Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden van de camera worden weergegeven op het 7 inch touchscreen, zodat de bestuurder veiliger achteruit kan rijden.

PARKEERHULP VOOR EN ACHTER

Peugeot Partner Tepee Electric - Parkeerhulp voor en achter

De parkeerhulp detecteert alle obstakels die bij parkeermanoeuvres in de buurt van de auto komen en waarschuwt u hiervoor door middel van meldingen op het display en geluidssignalen. Het systeem kan worden gecombineerd met de achteruitrijcamerai zodat parkeren echt kinderspel wordt.