Peugeot 308 R HYBRID - concept car

Peugeot 308 R HYBRID - concept car
Peugeot 308 R HYBRID - concept car

Dankzij de veelzijdigheid van het EMP2-platform levert de PEUGEOT 308 uitstekende prestaties, ongeacht de carrosserievariant en de motoruitvoering. Op deze basis heeft PEUGEOT Sport een nieuwe plug-in benzinehybride-aandrijflijn ontwikkeld.

Ontdek de 308 R HYBRID

EVENWICHTIG EN COMPROMISLOOS DESIGN

Peugeot 308 R HYBRID - design

De PEUGEOT 308 R HYbrid heeft de ideale proporties voor pure prestaties: bijzonder compacte afmetingen, op de vier hoeken geplaatste wielen en een perfecte balans. Het feit dat de 308 5-deurs met het EMP2-platform als basis diende, was een groot voordeel om deze doelstelling te bereiken. De herkenbare elegantie en sportiviteit van de 308 krijgen dankzij designkenmerken die zijn overgenomen van de concept car Quartz een compromisloze expressie.

INSTINCTIEF RIJDEN

Peugeot 308 R HYBRID - ongekende prestaties

Het indrukwekkende interieur wordt gekenmerkt door een van voor naar achteren doorlopende middenconsole en vier kuipstoelen. De gebruikte materialen en kleuren maken direct duidelijk waar de PEUGEOT 308 R HYbrid voor bedoeld is: het leveren van topprestaties!

ONGEKENDE PRESTATIES

De ontwikkeling van de PEUGEOT 308 R HYbrid is toevertrouwd aan PEUGEOT Sport. Het was een bijzondere uitdaging: ontwikkel een ultrasterke plug-in benzinehybride-aandrijflijn, zorg ervoor dat deze geschikt is voor het EMP2-platform en stel nieuwe maatstaven qua prestaties.

EXTREME SENSATIES

Peugeot 308 R HYBRID - exterieur voorzijde

Met een gewichtsverdeling van 60% voor en 40% achter is de PEUGEOT 308 R HYbrid perfect in balans. De onwaarschijnlijke vermogens-gewichtsverhouding van nauwelijks 3,1 kg/pk geeft de auto een bijzonder gretig temperament.

VIDEOCLIP

i