Peugeot x Keving Abbring

Rallycoureur Kevin Abbring  - Peugeot

PEUGEOT X KEVIN ABBRING

Rallycoureur Kevin Abbring won in 2013 de Peugeot 208-cup, wat hem een contract opleverde bij Peugeot. Dit jaar won hij als eerste Nederlander ooit de prestigieuze Rally van Ieper, wederom met een Peugeot. In deze mini documentaire van 6 video’s maak je kennis met Kevin en zie je wat belangrijk is voor hem als sport- en zakenman.

Bekijk video 1

i

Kevin Abbring laat je de simulatietool zien die hij heeft ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om te trainen voor elke wedstrijd zonder daadwerkelijk in de auto te stappen. Ook maakt Brand Ambassador Kevin een proefrit in de nieuwe Peugeot 308 op het circuit. Rick Hermanns, de managing director van Peugeot Nederland legt uit waarom Kevin Abbring de perfecte ambassadeur van het merk is. Kevin vertelt op zijn beurt waar zijn passie voor Peugeot vandaan komt.

Bekijk video 2

i

Kevin heeft, samen met de Peugeot 3008 SUV, een photoshoot in Rotterdam voor JFK Magazine. Hij laat zich dit keer van een wat meer ijdele en modebewuste kant zien. Weer eens wat anders dan modder en zand!

Bekijk video 3

i

In deze video krijgt Kevin een kookworkshop van niemand minder dan chefkok Peter Lute, bekend van onder andere de Kruidfabriek in Amstelveen en het nieuwe ARC by Peter Lute in Amsterdam. Gezonde voeding is erg belangrijk voor een topsporter als Kevin Abbring, dus gaan Kevin en Peter aan de slag met een hoop verse groenten en vis.

Bekijk video 4

i

Deze video is geschoten vanaf het TT circuit in Assen, waar Kevin de finale race van het TCA Benelux kampioenschap gaat rijden. Kevin laat Peugeot 308 TCR aan ons zien, en hij legt uit wat er zoal is aangepast aan de auto om hem rally-proof te maken.

Bekijk video 5

i

Deze laatste video is geschoten in Hoei in België, bij de de laatste rally van het seizoen: de Condroz-Huy. Kevin neemt je mee tijdens de rally en vertelt waarom hij zo gek is op rally rijden. Tijdens deze laatste en meest tricky wedstrijd van het seizoen scoort Kevin de 2e plek op het podium.