NIEUWE PEUGEOT 508 BERLINE

i

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline

Vanaf 38.170 Rijklaar*

101g i

3.9l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 1 reviews

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogwaardige technologieën voor een sublieme rijervaring.

DE RADICALE BERLINE.

De nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline van Peugeot

De nieuwe PEUGEOT 508 is een chique berline die zich kenmerkt door een laag en dynamisch silhouet, een krachtige voorzijde en gespierd en messcherp design. Een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie is begonnen. De gewelfde lijnen, geraffineerde grille en nieuwe lichtsignatuur versterken zijn pure, gedurfde en innovatieve karakter.

ULTIEME PERFECTIE

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, portieren zonder raamstijlen.

STIL UW HONGER NAAR PERFECTIE.
De expertise van de ontwerpers blijkt uit een design en een kwaliteit zonder compromissen: evenwichtige verhoudingen, portieren zonder raamstijlen, een perfecte afwerking en fraai op elkaar aansluitende carrosseriedelen... Aan de kleinste details is aandacht besteed in het streven naar ultieme stijl en perfectie.

HEERS OVER DE WEG VANUIT DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, PEUGEOT i-Cockpit® met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel

NEEM PLAATS IN DE PEUGEOT i-Cockpit®.
De bestuurdersplaats vormt een dynamische en tot de verbeelding sprekende omgeving met zijn compacte stuurwiel, te configureren head-up instrumentenpaneel met digitaal scherm en 10 inch capacitief HD-touchscreen*. Ervaar het comfort van de stoelen met multipoint-massagefunctie* en het pure en natuurgetrouwe geluid van het Focal®-hifisysteem* en beleef ongekende rijsensaties.
* Optioneel of standaard. Afhankelijk van de uitvoering.

PURE EFFICIENCY

Nieuwe PEUGEOT 508 GT Berline, achttraps automatische transmissie EAT8

De PEUGEOT 508 beschikt over zuinige PureTech et BlueHDi motoren van de nieuwste generatie die reeds voldoen aan de strengste Euro 6 norm. Er zijn twee 1.6 PureTech benzinemotoren beschikbaar met vermogens van 180 of 225 pk. Daarnaast is er een 1.5 BlueHDi 130 pk, of een 2.0 BlueHDi 160 of 180 pk dieselmotor beschikbaar.

MAAK HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

Nieuwe PEUGEOT 508 Berline, Night Vision-technologie, voor een optimaal zicht in het donker

ERVAAR DE VOORDELEN VAN AUGMENTED REALITY.
Dankzij een infraroodcamera aan de voorzijde van de auto in combinatie met Night Vision* kunt u in het donker beter voetgangers of dieren op de weg waarnemen. De nieuwe PEUGEOT 508 is voorzien van de modernste veiligheids- en rijhulpsystemen* en biedt daarmee een nieuwe hightech dimensie.
* De rijhulpsystemen zijn optioneel of standaard afhankelijk van de uitvoering.

INTENS RIJPLEZIER

De nieuwe PEUGEOT 508 GT: de Grande Berline van Peugeot

LAAT U INSPIREREN.
De PEUGEOT 508 maakt gebruik van de nieuwste technologieën van het merk. Met zijn verfijnde onderstel, zijn strakke besturing, en uitgebalanceerde veercomfort dankzij de Active Suspension Control*, vormt hij een verlengstuk van de vrijheid van de bestuurder en maakt hij rijden tot een beleving.

*Afhankelijk van de motorisatie, standaard of optioneel

UITVOERINGEN ALLURE, GT LINE EN GT

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Nieuwe PEUGEOT 508 Allure, de Grande Berline - lifestyle

Zakelijke rijders Peugeot

VOOR ZAKELIJKE RIJDERS
Bent u zelfstandig ondernemer, heeft u een vrij beroep of bent u directeur van een bedrijf? Rijdt u een leaseauto of bent u fleetmanager? Maak dan kennis met de nieuwe PEUGEOT 508, de bijbehorende services en de speciale aanbiedingen voor onze zakelijke klanten.

 

GEMIDDELD BRANDSTOFVERBRUIK ONDER PRAKTIJKOMSTANDIGHEDEN

Om klanten beter te informeren maakt de PSA Groupe de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik onder praktijkomstandigheden openbaar.
Ontdek het gemiddelde brandstofverbruik onder praktijkomstandigheden* van de nieuwe PEUGEOT 508.
Meer informatie >

* Geschat gemiddeld praktijkverbruik van de auto op basis van gegevens afkomstig uit het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze geschatte waarde dient slechts ter informatie en kan, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, afwijken van het door u geconstateerde verbruik. Deze waarden mogen niet verward worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden) en zijn afhankelijk van de veronderstellingen en voorwaarden waarop het protocol is gebaseerd. Ze zijn dus niet algemeen geldig. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe, www.groupe-psa.com.

Nieuwe PEUGEOT 508, de Grande Berline - lifestyle

IN EEN OOGOPSLAG

ADVERTISING: BEYOND THE SCENE

i

NEEM CONTACT OP

ANDER MODEL

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 508?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com