COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT 5008 SUV - VEILIGHEID EN RIJCOMFORT

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV
Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV

Vanaf 35.030 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 5 reviews

VEILIGHEID EN RIJCOMFORT

PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®

CONNECTIVITEIT

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 8 inch capacitief touchscreen

COMFORT VAN HET INTERIEUR

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Comfort van het interieur

RIJPRESTATIES

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Onberispelijke wegligging

PEUGEOT i-COCKPIT®

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: PEUGEOT i-Cockpit®, 100% hightech

UNIEKE RIJERVARING

Beleef de unieke rijervaring die de nieuwe hightech PEUGEOT i-Cockpit® u te bieden heeft. Dankzij het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel en het 8 inch capacitieve touchscreeni kunt u de belangrijkste rijinformatie aflezen zonder uw blik van de weg te wenden.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 6-traps automatische transmissie EAT6

INTUÏTIEF EN ERGONOMISCH

Geniet nog meer van het rijden: het compacte, met nerflederi beklede stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbedieningi staan garant voor extra rijplezier. Zowel het stuurwiel als de selectiehendel liggen perfect in de hand.

CONNECTIVITEIT

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Mirror Screen-functie

ALTIJD CONNECTED

Dankzij Mirror Screeni kunt u compatibele apps van uw smartphone weergeven op het 8 inch capacitieve touchscreeni. Bovendien kunt u uw smartphone opladeni op de middenconsole.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 8 inch capacitief touchscreen

VIND NIEUWE WEGEN

Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis. Dankzij de TomTom-services wordt alle voor het rijden nuttige informatiei in real time weergegeven. Voor nog een nog veiligere en zorgelozere rit kunt u bij de PEUGEOT 5008 SUV kiezen voor de optie Gevarenzonesi: het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in alle Europese landen waar dat is toegestaan de locatiei aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.

COMFORT VAN HET INTERIEUR

EEN ANDERE KIJK OP DE WEG

Dankzij het grote panoramische schuif-/kanteldaki en het riante glasoppervlak profiteert u in de PEUGEOT 5008 SUV van een uitzonderlijk licht interieur. De stoelen met multipoint-massagefunctie* maken het verblijf in de auto extra aangenaam.

EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING

Ervaar hoe aangenaam het nerflederi, de gematteerd verchroomde onderdelen en andere hoogwaardige materialen aanvoelen. Met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi kunt de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje geven: pas de lichtsterkte van de sfeerverlichting en de kleur van de schermen aan, en maak een keuze uit een van de drie parfums van de geïntegreerde parfumeur.

HIFI-GELUIDSINSTALLATIE

Ervaar de geweldige akoestiek van de PEUGEOT 5008 SUV. Geniet van het premium hifi-systeem van Focal®i dat dankzij de 10 luidsprekers zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

RIJPRESTATIES

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: 5 sterren bij de Euro NCAP-test 2017

5 EURO NCAP-STERREN

De PEUGEOT 5008 SUV heeft de hoogste score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP 2017-test.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Nieuw EMP2-platform

ONTWERP

Dankzij het nieuwe EMP2-platform en zijn bewezen rijkwaliteiten biedt de PEUGEOT 5008 SUV een voor een SUV uit het C-segment unieke balans tussen comfort en wegligging. Het EMP2-platform zorgt ook voor een beduidend kleinere draaicirkel, wat onder andere bij het inparkeren handig is.

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Onberispelijke wegligging

UW PLEZIER STAAT VOOROP

De wendbare PEUGEOT 5008 SUV heeft het rijgedrag en het geluidscomfort van een reisauto. De krachtige BlueHDi-, PureTech- en THPi-motoren in combinatie met de automatische transmissie EAT6 van de nieuwste generatiei, de elektrische stuurbekrachtiging en het significant lagere gewicht dragen bij aan de voorbeeldige wegligging en het ongekende rijplezier.