COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV
Peugeot 5008 SUV - 7-Persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV

Vanaf 35.030 Rijklaar*

117g i

5.1l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 5 reviews

PEUGEOT 5008 SUV VOORRAADVOORDEEL

De Peugeot 5008 SUV is tijdelijk standaard uitgerust met een 8-traps automaat ter waarde van €2.850. En als u liever toch blijft schakelen, profiteer dan van een voorraadpremie tot wel €3.500. Wacht niet te lang, want deze actie loopt t/m 30 juni. Ontdek hier uw voordeel .

RIJD UW NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV MET PEUGEOT PRIVATE LEASE

Keurmerk Private Lease @Home Delivery

Een nieuwe auto kan een flinke uitgave zijn. Een slim alternatief is Peugeot Private Lease. Daarmee rijdt u uw nieuwe Peugeot 5008 SUV voor een vast maandbedrag. En in dat maandbedrag zit alles: alle onderhoudsbeurten, wegenbelasting, verzekering. Het enige dat u zelf regelt is de brandstof. Wat ook handig is: u stelt hem hier samen. En wij bezorgen de auto gewoon bij u thuis. Ontdek meer informatie over Peugeot Private Lease.

EEN SUV MET EEN NIEUWE DIMENSIE

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Grote en sterke SUV

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE DIMENSIE

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamondi uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen.

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: geknipt voor het avontuur

EEN NIEUWE KIJK OP VRIJHEID

In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak*. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie*, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify* en geniet van het Focal®-hifisysteem*.

*Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar

UNIEKE RIJSENSATIES

/image/10/4/peugeot-5008-2016-338-frv2-wip.146992.195104.jpg
Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: Compact stuurwiel met geïntegreerde toetsen

INTUÏTIEF EN ERGONOMISCH

Geniet van de digitale, connectieve en personaliseerbare hightech omgeving van de unieke PEUGEOT i-Cockpit®. Ervaar hoe prettig het met nerflederi beklede compacte stuurwiel in de hand ligt en ontdek dat de Peugeot 5008 SUV zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reisauto's. Een unieke rijbeleving die nog verder wordt versterkt door de Grip Controli en rijhulpsystemen van de nieuwste generatiei.

NOG MEER GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT 5008 SUV: Achterzijde met lichtgevende klauw
Peugeot - e-Bike eF01
PEUGEOT 5008 SUV: Stoer front

VEELZIJDIG EN AVONTUURLIJK

Of u nu met veel passagiers (tot wel 7 inzittenden) op pad gaat of de grote bagageruimte wilt gebruiken, u kunt het interieur van de Peugeot 5008 SUV volledig naar uw wensen indelen. Kies voor het in de bagageruimte in te bouwen DockStationi en de e-Bike eF01i. Met deze elektrische fiets kunt u de laatste kilometers tot uw bestemming afleggen zodat u nog mobieler bent.

DUURZAAM RIJPLEZIER

Voor nog meer veiligheid en rijplezier is het ontwerp van de Peugeot 5008 SUV geoptimaliseerd. Dit uit zich met name in het lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting. In combinatie met de sterke BlueHDi-, PureTech- en THPi-motoren en de automatische transmissie EAT6 is de Peugeot 5008 SUV de eerste van een nieuwe generatie efficiëntere SUV's.

ONTDEK DE 5008 SUV GT-Line en 5008 SUV GT

VOOR DE ZAKELIJKER RIJDER: PEUGEOT 5008 SUV BLUE LEASE

Voor de zakelijke rijder: Peugeot 5008 SUV Blue Lease

Zakelijk én avontuurlijk rijden? Dat kan in de Peugeot 5008 SUV Blue Lease. U geeft uw ambitie letterlijk de ruimte, want de 5008 SUV is uit te breiden tot 7 zitplaatsen. U kunt kiezen uit diverse Blue Lease-uitvoeringen. Standaard uitgerust met alle opties die u verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK(1) VAN UW 5008 SUV?

Om klanten beter te informeren maakt Peugeot, merk van de PSA Groupe, de resultaten van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden openbaar. Enige tijd geleden is de PSA Groupe een samenwerking aangegaan met de NGO Transport & Environment(2)en de federatie France Nature Environnement(3). Deze partijen hebben samen een meetprotocol voor het brandstofverbruik en de emissie onder praktijkomstandigheden opgesteld dat door het certificeringsbedrijf Bureau Veritas(4) is goedgekeurd. Dit protocol beschrijft het meten van het reële brandstofverbruik en de reële emissie van auto’s tijdens gebruik, over een traject van 92,3 km waarbij in de stad, op buitenwegen en op snelwegen wordt gereden. De gemeten auto's rijden op de openbare weg in de gebruikelijke verkeerssituaties. Er bevinden zich passagiers en bagage aan boord. Ook wordt de airconditioning of de verwarming gebruikt. Het gekozen traject kent een hellingsgraad dat representatief is voor normale gebruiksomstandigheden(5). Op deze manier wil Peugeot zijn klanten meer helderheid geven.

MEER INFORMATIE

(1) Emissie van stikstofoxide (NOx) en deeltjes (in aantal deeltjes (PN))
(2) Transport & Environment: Europese milieu-organisatie die is gespecialiseerd in beleid gericht op duurzaam transport
(3) France Nature Environnement: Franse federatie van natuur- en milieubeschermingsorganisaties
(4) Bureau Veritas: wereldwijd opererend certificeringsbedrijf dat inspecties uitvoert, keurmerken toekent en laboratoriumtests uitvoert.
(5) De cijfers, die niet verward mogen worden met de EU-verbruikscijfers (de enige officiële waarden), zijn afhankelijk van deze veronderstellingen en voorwaarden, en zijn gebaseerd op een protocol dat niet in de gehele EU wordt gebruikt. Ze hebben dus geen algemene geldende waarde en worden puur ter informatie aan de klanten aangeboden. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groupe: www.groupe-psa.com.

ANDERE VERSIES