COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV GT - VEILIGHEID EN RIJCOMFORT

Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV
Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV GT

Klanten kochten dit model

Bekijk 3 reviews

VEILIGHEID EN RIJCOMFORT

PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-COCKPIT - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

CONNECTIVITEIT

Intuïtieve connectiviteit - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

COMFORT VAN HET INTERIEUR

Panoramisch schuif-/kanteldak - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

RIJPRESTATIES

Rijprestaties - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-COCKPIT - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ALLES ONDER HANDBEREIK

Beleef de toekomst in de hightech omgeving van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®. Ontdek een nieuwe en sensationele manier van intuïtief rijden met het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, het capacitieve 8 inch touchscreen, het met geperforeerd nerfleder beklede compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening.

CONNECTIVITEIT

Intuïtieve functionaliteiten - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VOORUIT KIJKEN

Met het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning wordt elke rit een aangename en onbezorgde reis. Dankzij de TomTom-services wordt alle voor uw reis en verblijf nuttige informatiei in real time weergegeven. Voor nog een nog veiligere en zorgelozere rit kunt u bij de PEUGEOT 5008 SUV GT kiezen voor de optie Gevarenzonesi: het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in alle Europese landen waar dat is toegestaan de locatie aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.

Mirror Screen-functie - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

PRAKTISCHE CONNECTIVITEIT

De connectiviteit is verzekerd in de PEUGEOT 5008 SUV GT. Met Mirror Screeni kunt u uw smartphone koppelen aan het touchscreen. Bovendien wordt uw smartphone automatischi en draadloos opgeladen op de middenconsole.

COMFORT VAN HET INTERIEUR

ONGEKENDE SENSATIES

Dankzij het riante glasoppervlak en het panoramische schuif-/kanteldaki met blauwe lichtgeleiders profiteert u in deze 7-persoons SUV van een aangenaam licht interieur. Ook de akoestiek van het interieur van uw PEUGEOT 5008 SUV GT is indrukwekkend. Geniet van het premium hifi-systeem van Focal®* dat dankzij de 10 luidsprekers zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. En de riante stoelen met multipoint-massagefunctiei zitten uiterst comfortabel.

NIEUWE ERVARINGEN

Met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify worden al uw zintuigen geprikkeld. Voor ultiem rijplezier kunt u de sfeer in het interieur personaliseren: pas de lichtsterkte van de sfeerverlichting en de kleur van de schermen aan, maak een keuze uit een van de drie parfums van de geïntegreerde parfumeur en selecteer de stand "Sport" van het Driver Sport Pack voor een nog zintuiglijkere ervaring.

RIJPRESTATIES

5 sterren bij de Euro NCAP-test 2017 - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

5 EURO NCAP-STERREN

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT heeft de hoogste score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP 2017-test.

EMP2-platform - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ONTWERP

Dankzij het nieuwe EMP2-platform en zijn bewezen rijkwaliteiten biedt de PEUGEOT 5008 SUV GT een voor een SUV uit het C-segment unieke balans tussen comfort en wegligging. Het EMP2-platform zorgt ook voor een beduidend kleinere draaicirkel, wat onder andere bij het inparkeren handig is.

Sportieve reisauto - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ELKE RIT IS EEN PLEZIER

De sportieve en wendbare PEUGEOT 5008 SUV GT heeft het rijgedrag en geluidscomfort van een echte reisauto. De voor de GT specifieke 2.0 BlueHDi 180 S&Si-motor in combinatie met de automatische transmissie EAT6 van de nieuwste generatie, de elektrische stuurbekrachtiging en het significant lagere gewicht dragen bij aan de voorbeeldige wegligging en het ongekende rijplezier.