COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot 5008 SUV GT - DESIGN

Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV
Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV GT

Klanten kochten dit model

Bekijk 4 reviews

DESIGN

EXTERIEUR DESIGN

Grote 7-persoons MPV - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

INTERIEUR DESIGN

PEUGEOT 5008 SUV GT: Interieur design

FLEXIBILITEIT

PEUGEOT 5008 SUV GT: Flexibiliteit

ACCESSOIRES

Peugeot - e-Bike eF01

EXTERIEURDESIGN

EEN INDRUKWEKKENDE VERSCHIJNING

De fascinerende full led-koplampen flankeren de grille met dambordpatroon waarvan de omlijsting is uitgevoerd in een specifieke "Sanded Chrome"-afwerking. De verchroomde buitenspiegelkappen en het gematteerd koperkleurige GT-embleem accentueren het pure silhouet van de PEUGEOT 5008 SUV GT.

 OP EN TOP SPORTIEF

Met zijn verchroomde uitlaatpijpen aan weerszijden van de achterbumper en led-achterlichten met 3 klauwen is de PEUGEOT 5008 SUV GT een opvallende verschijning. Het standaard in Black Diamond uitgevoerde dak, de spatschermverbreders en de standaard in twee kleuren uitgevoerde gepolijste lichtmetalen velgen "Boston" met 19 inch-banden versterken de sportieve uitstraling.

INTERIEURDESIGN

PEUGEOT 5008 SUV GT: Chroomaccenten met zijdeglans
PEUGEOT 5008 SUV GT: Koperkleurige sierstiksels
PEUGEOT 5008 SUV GT: Alcantara® of nappalederen* bekleding

GERAFFINEERD TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Bij de PEUGEOT 5008 SUV GT is voor de fraaiste materialen gekozen. Echt hout, subtiele chroomaccenten met satijnglans en koperkleurige sierstiksels voor de alcantara® of nappalederen bekleding bewijzen hoeveel zorg is besteed aan de afwerkingi.

FLEXIBILITEIT

Royale bagageruimte - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

PRAKTISCH RUIMTEGEBRUIK

De grote bagageruimte kan dankzij de handsfree te bedienen achterklepi met een voetbeweging onder de achterbumper worden geopend. Dankzij de bijzonder lage tildrempel, de bagageruimte met een inhoud van wel 780 dm3i en de neerklapbare rugleuning van de voorpassagiersstoel waardoor voorwerpen tot 3,20 m lang kunnen worden vervoerd, biedt de PEUGEOT 5008 SUV GT vele gebruiksmogelijkheden.

Flexibele 7-persoons MPV - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

In de PEUGEOT 5008 SUV GT kunnen tot wel 7 inzittenden genieten van een onvergetelijke reis. Het hoogwaardige interieur is dankzij de drie individuele stoelen op de tweede zitrij en de twee wegklapbare en uitneembare stoelen op de derde zitriji gemakkelijk aan het aantal passagiers aan te passen.

ACCESSOIRES

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT: Elektrische fiets - Nieuwe grote SUV PEUGEOT 5008 GT

EEN NIEUWE VORM VAN MOBILITEIT

Maak kennis met een nieuwe vorm van mobiliteit: leg de laatste kilometers naar uw bestemming af met de e-Bike eF01i, de handige, door PEUGEOT ontwikkelde mobiliteitsoplossing. Deze elektrische vouwfiets kan worden vastgezet op en opgeladen via het DockStationi in de bagageruimte van uw PEUGEOT 5008 SUV GT. Met de MyPEUGEOT APPi kunt u het laadniveau van de accu van de fiets bekijken. Bovendien kan deze app u naar uw bestemming leiden.

VOOR NOG MEER GEBRUIKSGEMAK

Om aan al de wensen die u aan een auto stelt te kunnen voldoen is de PEUGEOT 5008 SUV GT leverbaar met een groot aantal accessoires:

Klik hier voor meer informatie over de accessoires