Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV

Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV
Peugeot 5008 SUV GT - 7-persoons SUV

PEUGEOT 5008 SUV GT

122g i

4.6l i

Klanten kochten dit model

Bekijk 4 reviews


Welkom in de nieuwe dimensie van sportiviteit en prestaties van de sterke PEUGEOT 5008 SUV GT. Deze nieuwe sportieve 7-persoons SUV met een authentiek GT-karakter biedt intense rijsensaties en unieke gebruiksmogelijkheden.

EEN SUV MET EEN NIEUWE DIMENSIE

Elegant silhouet - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT
Sportief karakter - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

ULTIEME AANTREKKINGSKRACHT

De grille met facetten van de Peugeot 5008 SUV GT wordt geflankeerd door karakteristieke full led-koplampen. Het standaard in Black Diamond uitgevoerde dak en de wielkastverbreders accentueren de pure en gestrekte lijnen. Met zijn wielkastverbreders en de standaard in twee kleuren uitgevoerde en gepolijste 19 inch-velgen "Boston" blijft het sportieve karakter van de Peugeot 5008 SUV GT nergens onopgemerkt. In het luxueuze interieur met echt hout, alcantara® of nappaledereni stoelbekleding en chroomaccenten met zijdeglans ervaart u een nieuwe vorm van rijplezier.

EEN UNIEKE BELEVING

Digitale en connectieve omgeving - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

VERBONDEN MET DE TOEKOMST

Beleef de toekomst in de 100% digitale en connectieve omgeving van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® die is voorzien van een digitaal, aan uw eigen smaak aan te passen head-up instrumentenpaneel en een 8 inch capacitief touchscreen.

ULTIEME RIJSENSATIES

Ontdek een nieuwe manier van intuïtief rijden dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening. Nog nooit hebt u zo veel rijplezier gehad.

NOG MEER GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

7-persoons MPV - Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV GT

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER

Of u nu met veel passagiers (tot wel 7 inzittenden) op pad gaat of de grote bagageruimte wilt gebruiken, u kunt het ruime interieur van uw Peugeot 5008 SUV GT volledig naar uw wensen indelen.

Peugeot - e-Bike eF01

VEELZIJDIG EN AVONTUURLIJK

Kies voor het in de bagageruimte van de Peugeot 5008 SUV GT in te bouwen DockStationi en de e-Bike eF01i. Met deze elektrische fiets kunt u de laatste kilometers tot uw bestemming afleggen zodat u nog mobieler bent.

PEUGEOT 5008 SUV GT Sportieve prestaties -

GT-PRESTATIES

Met de voor deze uitvoering specifieke 2.0 BlueHDi 180 S&Si-motor in combinatie met de 6-traps automatische transmissie EAT6 staat de Peugeot 5008 SUV GT garant voor hoge prestaties en een sportief rijkarakter.

ONTDEK DE 5008 SUV GT-Line

Peugeot 5008 SUV GT Line

De Peugeot 5008 SUV GT-line: de ontdekking van een nieuwe dimensie.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 5008 SUV Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de Peugeot 5008 SUV in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 5008 SUV GT?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com