COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot 5008 SUV GT Line

"U hebt gekozen voor de Peugeot 5008 SUV GT Line: Deze elegant gelijnde auto is een krachtige en geraffineerde hightech SUV met 7 zitplaatsen die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot 5008 Access, Peugeot 5008 Active, Peugeot 5008 Allure, Peugeot 5008 GT Line, Peugeot 5008 GT, Peugeot 5008 Blue Lease Executive, Peugeot 5008 Blue Lease Premium.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech voorzieningen en moderne, krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren, waaronder de 1.2 PureTech 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 1.5 BlueHDi 130 S&S in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u het rijden veraangenaamt en altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot 5008 SUV heeft gemaakt, kunt u de motor - benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Gris Artense, Bleu Bourrasque, Emerald Crystal of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto kiezen, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.