Peugeot 5008 SUV GT Line - Sports Utility Vehicle

Peugeot 5008 SUV GT Line - Sports Utility Vehicle
Peugeot 5008 SUV GT Line - Sports Utility Vehicle

PEUGEOT 5008 SUV GT Line

Vanaf 40.030 Rijklaar*

Klanten kochten dit model

Bekijk 3 reviews


Welkom in de nieuwe dimensie van sportiviteit en prestaties van de sterke PEUGEOT 5008 SUV GT Line. Deze nieuwe sportieve 7-persoons SUV met een authentiek GT-karakter biedt intense rijsensaties en unieke gebruiksmogelijkheden.

EEN SUV MET EEN NIEUWE DIMENSIE

Peugeot 5008 SUV GT Line - exterieur

ULTIEME AANTREKKINGSKRACHT
Welkom in een nieuw tijdperk van krachtig en geraffineerd design, het tijdperk van de 5008 GT. Een grote SUV met het onvervalste karakter van een GT Line. De door full led-koplampen geflankeerde grille met facetten, het standaard in Black Diamond uitgevoerde dak en de brede wielkasten die het krachtige en gestrekte silhouet accentueren, laten er geen twijfel over bestaan: de Peugeot 5008 GT gaat aan niemand onopgemerkt voorbij.

GT-line PRESTATIES
Met de efficiënte PureTech- of BlueHDii-motoren en de automatische transmissie EAT6 en het aanzienlijk lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting opent Peugeot de weg naar een nieuw tijdperk van efficiëntere SUV's.

UNIEKE SENSATIES

Peugeot 5008 SUV GT Line - Peugeot i-Cockpit®
Peugeot 5008 SUV GT Line - Nappaleder beklede interieur

VERBONDEN MET DE TOEKOMST
Beleef de toekomst in de nieuwe hightech Peugeot i-Cockpit®. Ontdek een nieuwe en sensationele manier van intuïtief rijden met het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, het capacitieve 8 inch touchscreen, het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening.

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER
Het exclusieve, met nappaleder beklede interieur biedt comfortabel plaats aan uw passagiers dankzij de drie individuele stoelen op de 2e zitrij en de twee wegklapbare en uitneembare stoelen op de 3e zitrij. U kunt de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje geven dankzij de Peugeot i-Cockpit® Amplify en het Focal® hifisysteemi.

VEELZIJDIGHEID DIE VERDER GAAT

Peugeot 5008 SUV GT Line - bagageruimte
Peugeot 5008 SUV GT Line - e-Bike
Peugeot 5008 SUV GT Line - exterieur

VEELZIJDIG EN AVONTUURLIJK
U kunt uw SUV indelen zoals u wilt en profiteren van het enorme volume van de bagageruimte. Leg de laatste kilometers naar uw bestemming af met de e-Bikei of e-Kicki, die u kunt opladen met het ingenieuze laadstation "DockStation"i.

EEN KRACHTIG DESIGN
De Peugeot 5008 GT Line is geraffineerd tot in de kleinste details. Dit blijkt onder meer uit zijn mat gepolijste en in twee kleuren uitgevoerde 18 inch lichtmetalen velgen, zijn verchroomde dubbele uitlaatpijp, zijn led-achterlichten met drie klauwen en zijn in Noir Perla Nera uitgevoerde buitenspiegels die als u instapt de beroemde Peugeot-leeuw op de grond projecteren.

ONTDEK DE 5008 SUV GT

Peugeot 5008 SUV GT

Welkom in de nieuwe dimensie van sportiviteit en prestaties van de sterke PEUGEOT 5008 SUV GT.

Voor de zakelijke rijder: PEUGEOT 5008 SUV Blue Lease

Voor de zakelijke rijder is er de PEUGEOT 5008 SUV in diverse Blue Lease uitvoeringen. Standaard uitgerust met de opties die u als zakelijke rijder verwacht en dat tegen een scherpe bijtelling.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

ANDERE VERSIES