Onderhoud en Service - Peugeot remsysteem

/image/06/5/peugeot-ndp-1506pb-freinage-02.10065.jpg

REMSYSTEEM

  • De set van 4 remblokken vóór
  • Het arbeidsloon voor de montage
  • De inspecties* door de Peugeot-technici
  • Een overzicht van de werkzaamheden

GOED OM TE WETEN

DE REMMEN

Een betrouwbaar en veilig remsysteem is essentieel. De remmen moeten direct en nauwkeurig op elke actie van de bestuurder reageren om gevaar te vermijden en normaal te kunnen rijden.
Bij het all-in tarief remmen van Peugeot worden de belangrijkste onderdelen (trommels, blokken, schijven en klauwen) gecontroleerd. Zo weet u zeker dat het remsysteem van uw auto langdurig goed zal functioneren.

ORIGINELE PEUGEOT-ONDERDELEN

FABRIEKSKWALITEIT
De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen (normen, tests) als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.