Onderhoud en Services - Peugeot distributieriem vervangen

Onderhoud en Services - Peugeot Distributieriem

WAT IS EEN DISTRIBUTIERIEM?

De distributieriem is een getande riem in uw Peugeot die ervoor zorgt dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor verbonden zijn. Het is een essentieel onderdeel dat continu in beweging is en daardoor tamelijk snel slijt. Als hij breekt, kan er grote motorische schade ontstaan. Daarom is het belangrijk om de distributieriem op tijd te vervangen. Daarmee voorkomt u onnodige en dure reparaties.

Wanneer een distributieriem aan vervanging toe is, is erg afhankelijk van het type auto en motor. In uw onderhoudsboekje vindt u een indicatie voor uw specifieke Peugeot. Natuurlijk kunt u uw Peugeot Servicepunt altijd bellen voor vragen over uw Peugeot. Zij hebben de juiste informatie en helpen u graag verder.

Wat kost vervangen van de distributieriem voor mijn Peugeot?Wat het vervangen van de distributieriem kost, hangt af van uw type auto en de motor die erin zit. Het werk wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde monteur, want het is niet iets wat iedereen kan. De prijs voor de vervanging bestaat daarom uit arbeid en de onderdelen.

Vraag uw Peugeot Servicepunt om de all-in prijs voor een complete distributieriem voor uw Peugeot.

Peugeot ServicepuntHet vervangen van de distributieriem in uw Peugeot is specialistisch werk dat niet iedereen kan uitvoeren. U kunt dit het beste laten doen bij de specialisten van uw Peugeot Servicepunt. Zij kennen iedere Peugeot vanbinnen en vanbuiten.

Onze monteurs vervangen de distributieriem vaak in één keer als set met andere slijtagegevoelige onderdelen onder de motorkap. Bijvoorbeeld spanrollen en de waterpomp. Zo voorkomt u latere extra kosten. Met onze werkplaatsplanner kunt u makkelijk en snel een afspraak maken.


Bekijk de video

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF


De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

Ons commitment - Peugeot

GEEN OVERBODIGE KOSTEN


De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

Ons commitment

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.