Onderhoud en Service - All-in tarief Peugeot ruitenwissers

/image/06/3/peugeot-ndp-1506pb-essuieglace-resize.10063.jpg

RUITENWISSERS

De ruitenwissers zijn van groot belang voor uw veiligheid. Hun effectiviteit is van een aantal zaken afhankelijk: de adapter, de verstevigingen en het blad. De staat van elk onderdeel moet dan ook worden gecontroleerd. Elk onderdeel moet goed functioneren om de voorruit volledig gewist te krijgen.

GOED OM TE WETEN

ORIGINELE PEUGEOT-ONDERDELEN MET FABRIEKSKWALITEIT

De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen (normen, tests) als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ONS COMMITMENT

All-in tarieven van Peugeot

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave.Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.