Vanaf 3 maart zijn de showrooms op afspraak te bezoeken | Wij staan voor u klaar MAAK EEN AFSPRAAK

De 7-persoons auto's van Peugeot

Comfortabel vervoer voor 7 personen

Meer ruimte nodig voor uw gezin, voor uw werk of omdat u vaak met veel spullen reist? Kies dan voor een ruime 7-zitter. Een 7-persoons auto van Peugeot biedt u de ruimte die iedere rit weer comfortabel maakt. Zonder problemen vervoert u de kinderen - inclusief vriendjes en vriendinnetjes - naar voetbal of hockey. En als u op vakantie gaat past alle bagage eenvoudig in de achterbak. Op deze pagina leest u meer over de voertuigen met 7 zitplaatsen van Peugeot en waar u op moet letten als u een nieuwe voertuig aanschaft.   

Een SUV, een MPV of een busje… Van deze automodellen wordt vaak ook een 7-zits variant gemaakt. En ieder van deze modellen heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Een busje biedt u bijvoorbeeld meer ruimte, maar is vaak ook iets zwaarder. Hierdoor verbruikt u vaak wat meer benzine of diesel. Gelukkig hebben anno 2019 autofabrikanten wereldwijd veel geïnvesteerd in zuinigere motoren, waardoor ook busjes en andere grotere voertuigen nu relatief zuinig rijden.

Peugeot 5008 SUV

Voordelen van 7-persoons auto’s

Behalve de ruimte die een groot voertuig biedt, zijn er ook andere voordelen. Denk hierbij aan veiligheid voor u en uw passagiers, de hoge instap en het goede zicht op het overige verkeer.

De ideale gezinsauto

Voor een groot gezin is een 7-zitter de ideale gezinsauto. De ruimte die een 7-persoons auto biedt, zorgt voor comfort voor iedereen die mee reist. Terwijl u als chauffeur geniet van een aangename wegligging en rijprestaties, profiteren uw passagiers van het geweldige comfort en veiligheid die deze modellen bieden. Deze modellen zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld een dagje strand, het naar school brengen van de kinderen en verre autovakanties.

De Peugeot 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV is ons nieuwste model met 7 zitplaatsen. Het is een ruime SUV die u zowel zonder als met passagiers een unieke rijsensatie biedt. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kantel dak (afhankelijk van welke uitvoering u kiest). De 5008 SUV beschikt tevens over de nieuwste technologie. Geniet bijvoorbeeld van connectiviteit en personaliseerbare hightech met de PEUGEOT i-Cockpit.

Flexibele ruimte

De ene keer rijdt u met 6 passagiers, de andere keer heeft u juist veel spullen om te vervoeren. De flexibiliteit van de Peugeot 5008 SUV zorgt ervoor dat u in beide situaties goed uit de voeten kunt. Als er minder personen meerijden, klapt u de achterste stoelen naar beneden om zo nog meer ruimte te creëren voor uw bagage.

Rijden voor een vast bedrag per maand?

Kopen is niet meer de enige optie als u een nieuwe auto aanschaft. Private lease wint steeds meer aan terrein. Ook een grote auto als de Peugeot 5008 SUV is tegenwoordig verkrijgbaar als private lease auto. U betaalt dan een vast bedrag per maand, waarmee alles afgedekt is: wegenbelasting, verzekering, reparaties, afschrijving en onderhoud. Alleen de benzine dient u nog zelf te betalen, de rest zit allemaal in het vaste maandbedrag. Voor meer informatie over de private lease mogelijkheden, kijk op privatelease.peugeot.nl.

Kiest u voor kopen, en wilt u daarbij uw huidige auto inruilen voor een 7-persoons Peugeot? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool. Deze berekent voor u de huidige Autotelex waarde van uw auto op basis van verschillende factoren, zoals het bouwjaar en het aantal gereden km’s.