Sensationeel interieur design

Sensaties - Peugeot 3008

ZIEN

Sensaties - Design Peugeot EX1

DESIGN

Design staat bij een Peugeot centraal. Allereerst het exterieurdesign: elk model heeft een tot in detail verzorgd uiterlijk. Op zijn beurt kenmerkt het interieurdesign zich door ruimte en doordachte oplossingen, zodat alle inzittenden van elke rit kunnen genieten.

PEUGEOT i-Cockpit - Nieuwe 3008 SUV

PEUGEOT i-COCKPIT®

De innovatieve Peugeot i-Cockpit® biedt de bestuurder een nog beter overzicht en daarmee extra veiligheid. Een compact stuurwiel, een centraal geplaatst touchscreen en een head-up instrumentenpaneel kenmerken deze cockpit waarvan de Peugeot 208, 2008, 308, 3008 en 5008 zijn voorzien.

Sensaties - Materialen - Peugeot 3008

KWALITEIT

Kwaliteit kun je zien, zowel aan de buitenkant als in het interieur: de nauwkeurige passing van de onderdelen, de perfect op elkaar aansluitende carrosseriedelen, het uiterlijk en de afwerking van de bekleding.

AANRAKEN

MATERIALEN

"De zorg die is besteed aan de keuze en kwaliteit van de materialen geeft een Peugeot een hoogwaardige en bijzonder aantrekkelijke uitstraling.

Zo worden, afhankelijk van het model en de uitvoering, nerfleder, alcantara®, gematteerd verchroomde onderdelen, gechineerde stof, sierlijsten van carbon of zelfs natuurlijk hout toegepast.

TOGGLES SWITCHES

Met de elegante pianotoetsen - de "toggle switches" - van de nieuwe Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV heeft u rechtstreeks toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

HOREN

Sensaties - Premium hifisysteem van Focal - Peugeot 5008

DRIVER SPORT PACK

Het Driver Sport Pack, dat wordt geleverdi op de Peugeot 308, 3008 SUV en 5008 SUV, heeft invloed op een groot aantal parameters i waaronder het motorgeluid dat versterkt en met een sportiever accent in het interieur hoorbaar is.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN

i-COCKPIT AMPLIFY

De i-Cockpit Amplify, een optie van de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®, doet een beroep op bijna alle zintuigen: zieni, horeni, voeleni en ruiken, dankzij de parfumeuri.

De inzittenden kunnen uit twee volledig te personaliseren ambiances kiezen: een ambiance "Boost" voor een dynamische rijstijl en een ambiance "Relax" voor een rustigere rijstijl.

De drie beschikbare parfums zijn ontwikkeld in samenwerking met Scentys en Antoine Lie, een wereldwijd bekende parfumeur, voor een hoogwaardige geurervaring:

  • ‘Cosmic Cuir’: een meeslepend en prikkelend parfum, een ware geursignatuur van het merk
  • ‘Aerodrive’: een fris en dynamisch parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Boost"
  • ‘Harmony Wood’: een authentiek en ontspannend parfum, standaard gecombineerd met de ambiance "Relax"