TECHNOLOGIE - INNOVATIES EN TECHNOLOGIEËN

PEUGEOT e-LEGEND - Concept car
PEUGEOT e-LEGEND - Concept car

TECHNOLOGIE - INNOVATIES EN TECHNOLOGIEËN

#UnboringTheFuture

De toekomst van automotive is momenteel geschreven. Auto's van de toekomst komen aan en lijken een mobiliteit te beloven zonder plezier, waarbij technologie de enige troef is. Integendeel, bij PEUGEOT geloven we wel dat de toekomst rijk en opwindend zal zijn. De technologie heeft maar één doel: verbeter uw sensaties en rijplezier. Maak je klaar om onze visie van de auto te ontdekken, geïncarneerd door Peugeot e-LEGEND CONCEPT, gematerialiseerd door nieuwe PLUG-IN HYBRID-motoren. #UnboringTheFuture.

Peugeot Technologie - Hybride technologie

Hybride technologie

Hybride technologie combineert twee bronnen van motorisering: een elektrische en een thermische. Oplaadbare hybride auto's kunnen de CO2-uitstoot verminderen, dankzij de 100% elektrische modus, en bieden tot 4 rijmodi en opladen. Eenvoudig en geschikt voor uw reizen.

Peugeot Technologie - Elektrische technologie

Elektrische technologie

Peugeot elektromotoren laten rijden zonder emissie en een maximaal vermogen van 100kW / 136pk. Dankzij de werking van hun hoogspanningslithium-ionbatterij kunnen onze elektrische voertuigen een bereik tot 340 km (WLTP) bereiken.

Peugeot Technologie - De PEUGEOT i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit® biedt een volkomen nieuwe rijervaring. Deze ergonomische en fraaie cockpit wordt gekenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreen waarmee alle functies gemakkelijk te bedienen zijn. Het resultaat is een intense rijervaring.

Peugeot Technologie - Intuïtieve rijervaring

Rijplezier

De hightech systemen van uw Peugeot, die speciaal zijn ontworpen om optimaal rijplezier te bieden, zijn bijzonder intuïtief te gebruiken. Systemen die de tractie en het rijgedrag verbeteren onder moeilijke omstandigheden, die het wegrijden op een helling vergemakkelijken en die van inparkeren kinderspel maken. Peugeot biedt u een scala aan innovaties die garant staan voor de ultieme rijervaring.

Peugeot Technologie - Connectiviteit

Connectiviteit

Ontdek de nieuwste door PEUGEOT ontwikkelde voorzieningen en apps die perfect aansluiten op uw rijervaring, voor nog meer rijplezier en veiligheid. Met deze online services op het gebied van entertainment, informatie en veiligheid kunt u uw reizen nog meer aan uw eigen wensen aanpassen.

Peugeot Technologie - Efficiency

Efficiency

De modellen van PEUGEOT beschikken over de PureTech- en BlueHDi-motoren die hoge prestaties combineren met een geringe uitstoot. Ervaar de automatische transmissie EAT6i, EAT8 i en e-EAT8i die niet alleen voor een laag brandstofverbruik zorgt maar ook veel rijplezier biedt.